FETA BEATS !

Nu kan alla par och tjejer som besöker LOVESHACK lätt, smidigt och snyggt berätta vilka äventyr och heta möten som man önskar uppleva under sitt besök. LOVESHACK presenterar 2019 Sveriges absolut BÄSTA och ENKLASTE sätt att meddela för alla vad man som par eller tjej vill uppleva när man besöker LOVESHACK.

En ofta återkommande upplevelse som många par och även tjejer delar med varandra är att singelkillar ibland kan vara lite för påträngande när önskemålet i stället är att enbart vara med sin partner, ett annat par eller en tjej.

En del klubbar väljer att lösa detta med par-rum eller enskilda avdelningar för endast par och tjejer. På LOVESHACK är denna uppdelning både trist och förlegad. Givetvis skall alla gäster kunna njuta tillsammans utan att behöva fly till ett rum eller en speciell avdelning.

I stället för denna trista uppdelning som andra klubbar har så presenterar LOVESHACK självlysande armband som tydligt lyser i mörkret och signalerar Era önskemål. Med dessa armband blir det även enkelt för killar att veta vilka par och tjejer som är sugna på en eller flera killar.

FÄRGKODER
Färgkoden är super enkel att förstå och kan därför inte missuppfattas.

  • RÖD – Är ej intresserad av någon singelkille, endast par alt. tjej.
  • GUL – Är som par eller tjej sugen på lek med en extra kille.
  • GRÖN – Är som par eller tjej sugen på att njuta med flera killar samtidig.

LOVESHACK hoppas att denna nyhet verkligen kommer att uppskattas av alla par och tjejer som vill kunna njuta utan påträngande inviter från singelkillar under 2019. Givetvis går det utmärkt att inte ha ett självlysande armband om man som par eller tjej känner att detta inte behövs.

Sist en rad till alla singelkillar. Notera att gällande regler för sexuella möten på LOVESHACK fortfarande gäller även om en tjej eller ett par har ett GULT eller GRÖNT armband på sig.