FETA BEATS !

I Januari 2018 hade LOVESHACK premiär för LUST [begär, hunger, åtrå] som är en underbar mixafton för alla par, tjejer och killar som älskar sexuella möten i en perfekt miljö.

Under 2019 så fortsätter LOVESHACK att presentera LUST för alla gäster som vill träffas för kravlösa och spännande möten på flera i vinternatten. För de gäster som väljer prispaket: DELUXE och V.I.P så ingår en massa extra lyx och godis från baren hela kvällen, och som en extra bonus för alla gäster så kan LOVESHACK som första sexklubb i Sverige även erbjuda en GÄSTGARANTI.

LUST är troligtvis Sveriges absolut bästa kväll för alla par och singlar som vill slippa och sitta hemma och nätragga utan resultat eller som vill slippa åka till andra klubbar som kräver en dyr entré samt medlemskap.

LUST INFO
Datum: Nypremiär 19:e Januari
Öppethållande: Lördagar
Öppettider: 20.00 – 02.30
Insläpp: 20.00 – 22.00
Efterinsläpp: Nej
Inriktning: LUST – When you crave for satisfaction
Välkomstdrink: Ja, för gäster som väljer DELUXE och V.I.P
Middag: Ja, det kan förekomma
Vickning: Ja, för gäster som väljer DELUXE och V.I.P
Medlemsavgift: Nej, LOVESHACK har inget medlemskap
Parkering: Gratis för bil, husbil, husvagn
Gästgaranti: Ja, om antalet gäster är mindre än 10 st.

Vem / vilka passar LUST för ?
LUST är kvällen för alla gäster som önskar en spännande afton med sköna och härliga möten i en LYXIG, UNDERBAR, SKÖN och TREVLIG miljö.

PAY WHAT YOU WANT 2019 !
LOVESHACK presenterar som första sexklubb i Sverige möjligheten att som gäst själv bestämma vad man vill betala i entré. Totalt finns 4 st. prispaket att välja på när man besöker LOVESHACK.

Välj det prispaket som passar Er bäst i samband med en anmälan här på hemsidan.

PROVA PÅ

LOVESHACK vet att väldigt många par och tjejer, men även killar är super sugna på att vilja uppleva denna underbara värld.

En bra början kan då vara att besöka LOVESHACK för en PROVA PÅ KVÄLL och då få möjligheten att njuta av miljön, känna på stämningen och träffa andra gäster som är inbjudna.

SNABB INFO – PROVA PÅ
Entré: 0:- (Gratis)
Ingår kvällen vickning: Nej
Ingår kvällens bonus: Nej
Ingår fri Coffee Bar: Nej
Ingår fri Juice Bar: Nej
Ingår duschhandduk: Nej
Möjlighet till sexuell utlevnad: Nej
Krävs anmälan: Ja
Möjlighet att uppdatera till annat prispaket under kvällen: Nej inte för PROVA PÅ gäster.
Presentation av LOVESHACK i början av kvällen: Ja, detta sker 30 minuter innan den ordinarie entrén öppnar.

Allmän beskrivning

PROVA PÅ ger möjligheten att få uppleva den miljö och stämning samt gemenskap som LOVESHACK erbjuder sina gäster. PROVA PÅ är GRATIS och kan endast göras en gång. Önskar man få en presentation av LOVESHACK och dess lokaler i början av kvällen så erbjuds detta 30 minuter innan den ordinarie entrén öppnar för kvällens övriga gäster. Önskemål om presentation görs i samband med anmälan här på hemsidan. Det går bra att under hela besöket köpa dryck i baren som sen betalas i samband med hemgång.

Som PROVA PÅ gäst får man endast uppehålla sig i baren och salongen. Önskar man vara kvar efter att entrén stängs för kvällen så måste man som övriga gäster byta om till lätt / ledig klädsel. Sexuella lekar är ej tillåtet som PROVA PÅ gäst. Ej heller att närvara i utrymmen där sexuella lekar pågår.

PROVA PÅ ger möjligheten att GRATIS bekanta sig med LOVESHACK och få en smak av den värld som LOVESHACK erbjuder alla sina gäster. Förhoppningen är att detta inledande besök ska ge mersmak till att åter vilja besöka LOVESHACK och då ge sig hän i nattens sköna och härliga lekar tillsammans med andra gäster.

BUDGET

I bland kan ekonomin vara lite tight, men det behöver inte innebära att man inte kan besöka LOVESHACK för en spännande och skön kväll tillsammans med övriga gäster.

BUDGET är således det perfekta alternativet för alla gäster som vill kunna uppleva LOVESHACK och dess underbara värld även om ekonomin är lite ansträngd för tillfället.

SNABB INFO – BUDGET
Entré: 100:- per person
Ingår kvällen vickning: Nej (kan ej köpas till)
Ingår kvällens bonus: Nej (kan ej köpas till)
Ingår fri Coffee Bar: Nej (kan ej köpas till)
Ingår fri Juice Bar: Nej (kan ej köpas till)
Ingår duschhandduk: Nej, duschhandduk kan hyras för 50:- i baren
Möjlighet till sexuell utlevnad: Ja
Krävs anmälan: Ja
Möjlighet att uppdatera till annat prispaket under kvällen: Ja, detta kan göras när som helst under kvällen.
Presentation av LOVESHACK i början av kvällen: Ja, detta sker 30 minuter innan den ordinarie entrén öppnar.

Allmän beskrivning

BUDGET är således det perfekta alternativet för alla gäster som önskar en lite enklare afton i stället för att sitta hemma. I priset ingår ENDAST entré för kvällen samt givetvis möjligheten att få uppleva en massa sköna och härliga möten tillsammans med andra inbjudna gäster.

I baren kan dryck inköpas under hela besöket som sen betalas kontant eller med SWISH i entrén i samband med hemgång. Notera att baren EJ längre serverar kranvatten. Gratis kranvatten kan insupas i vattenfontänen som finns vid vattenrännan i duschrummet.

Önskar man uppdatera till ett lyxigare prispaket kan detta göras när som helst under kvällen.

DELUXE

För alla gäster som vill uppleva en underbar kväll med lite extra innehåll och service så finns DELUXE som verkligen piffar till besöket rejält.

Med DELUXE får man som gäst FRI Juice Bar och FRI Coffe Bar under hela kvällen. Önskar man extra energi i kroppen mellan lekarna så ingår även kvällens bonus från köket samt LOVESHACK´S klassiska vickning efter midnatt för alla sexatleter som önskar lite extra energi i kroppen sista timmen innan stängning.

I baren har även alla gäster som väljer DELUXE möjlighet att hämta ut en duschhandduk som kan användas som underlag vid lek eller när man duschar efter en rejäl omgång sex i natten.

SNABB INFO – DELUXE
Paket : 250:- per person
Ingår kvällen vickning: Ja
Ingår kvällens bonus: Ja
Ingår fri Coffee Bar: Ja
Ingår fri Juice Bar: Ja
Ingår duschhandduk: Ja, 1 st.
Möjlighet till sexuell utlevnad: Ja
Krävs anmälan: Ja
Möjlighet att uppdatera till annat prispaket under kvällen: Givetvis kan man när som helst under kvällen uppdatera sitt prispaket.
Presentation av LOVESHACK i början av kvällen: Ja, detta sker 30 minuter innan den ordinarie entrén öppnar.

Allmän beskrivning

DELUXE är prispaketet som ger kvällen en extra lyxig inramning. Detta alternativ är perfekt för alla som vill unna sig lite extra lyx i sina heta möten med andra i nattens lekar.

OBS! Kvällar då GÄSTGARANTIN faller in så dras 100:- sek. av på detta prispaket vid hemgång.

V.I.P

Med V.I.P så har man som gäst ALL INCLUSIVE hela kvällen. Detta är onekligen ett extra lyxigt paket som ingen klubb i Sverige kan matcha.

SNABB INFO – DELUXE
Paket : 500:- per person
Ingår kvällen vickning: Ja
Ingår kvällens bonus: Ja
Ingår fri Coffee Bar: Ja
Ingår fri Juice Bar: Ja
Ingår duschhandduk: Ja, 2 st.
Möjlighet till sexuell utlevnad: Ja
Krävs anmälan: Ja
All Inclusive i baren: Ja (Gäller ej starksprit, Champagne, Asti Cinzano, Cava och Prosecco)
Presentation av LOVESHACK i början av kvällen: Ja, detta sker 30 minuter innan den ordinarie entrén öppnar.

Allmän beskrivning

V.I.P är Sveriges absolut lyxigaste prispaket som även inkluderar ALL INCLUSIVE i baren hela kvällen. I priset ingår även gratis middag de kvällar som LOVESHACK serverar detta plus FRI Coffee Bar och FRI Juice Bar samt FRI bonus från köket och den klassiska vickning på natten. Detta paket är för den gäst som verkligen vill unna sig en riktig super kväll på LOVESHACK.

OBS! Notera att starksprit, Champagne, Asti Cinzano, Cava, Prosecco och middagsbuffér ej ingår i detta paket. Kvällar då GÄSTGARANTIN faller in så dras 100:- sek. av på detta prispaket vid hemgång.