FETA BEATS !

En av nyheterna som LOVESHACK presenterar 2019 är LAZY SUNDAY som är en perfekt avslutning på helgen för par, tjejer och killar som vill släppa helgens alla bestyr ett par timmar och i stället avnjuta en skön söndag tillsammans med andra innan en ny vecka börjar på måndag.

KLASSISK BRUNCH BUFFÉ
För att lyxa till LAZY SUNDAY lite extra så dukar LOVESHACK fram en klassisk brunchbuffé som står framme att avnjuta mellan lekarna. Givetvis är buffén fylld med smaskiga klassiker med onödigt mycket kalorier för att återställa kroppsbalansen efter helgens alla sexuella lekar. För de gäster som tänker mer light inför sommaren kan andas ut då det även finns alternativ för Er.

DROP IN
För första gången erbjuder LOVESHACK en afton där man som gäst inte behöver anmäla sig via hemsidan. Till LAZY SUNDAY är det ”Drop-In” som gäller. Enkelt och smidigt : )

GRATIS  ENTRÉ

GRATIS ENTRÉ för alla alla som övernattar på BED & BREAKFAST,  till LAZY SUNDAY . Då har alla övernattande gäster från lördag till söndag möjlighet att snooza extra länge för att sen direkt efter man vaknat avnjuta en LAZY SUNDAYLOVESHACK.

LAZY SUNDAY har DROP IN utan anmälan så kan antalet gäster till söndagarna bli riktigt stort, så tveka inte att redan nu börja planera barnvakt, städning och biltvätt samt djurpassning så att Ni kan unna Er en riktigt skön och härlig- LAZY SUNDAY.

LAZY SUNDAY INFO
Datum: Premiär 20:e Januari
Öppethållande: Söndagar
Öppettider: 13.00 – 20.00
Insläpp: 13.00 – 18.00
Inriktning: LAZY SUNDAY – Sveriges skönaste brunch ? !
Anmälan: Nej, drop in gäller
Brunch: Ja, mellan 14.00 till 16.00
Entré utan brunch: 100:- per person
Entré med brunch: 200:- per person
Medlemsavgift: Nej, LOVESHACK har inget medlemskap
Parkering: Gratis för bil, husbil, husvagn
Gratis Entré: För alla gäster som övernattar på LS BED & BREAKFAST

Vem / vilka passar LAZY SUNDAY för ?
LAZY SUNDAY är söndagsklubben för alla par och singlar som vill avsluta helgen med sköna lekar med andra samt Sveriges absolut skönaste brunch.

OBS! INGEN ALKOHOL SÄLJS UNDER LAZY SUNDAY !

BRUNCH MENY

Nedan är ett utbud av vilka rätter som går att avnjuta på LOVESHACK´S breda och goda BRUNCH BUFFÉ som dukas fram mellan kl: 14.00 till 18.00 varje söndagseftermiddag denna vinter och vår.

BRUNCH BUFFÉ
– Yoghurt (laktosfri)
– Musli
– Frukt
– Olika bröd
– Ost
– Scrambled eggs
– Köttbullar
– Bacon
– Pannkakor
– 2 sorters sylt
– Grädde (laktosfri)
– Chokladpudding
– Glass
– Choklad topping & strössel
– Fri Kaffébar
– Fri Juice Bar

OBS! Menyn kan variera under tid och vid enskilda tillfällen.

VILKEN ÄR ER LOVESHACK FÄRG DENNA EFTERMIDDAG  ?
Nu kan alla par och tjejer som besöker LOVESHACK lätt, smidigt och snyggt berätta vilka äventyr och heta möten som man önskar uppleva under sitt besök. LOVESHACK presenterar 2019 Sveriges absolut BÄSTA och ENKLASTE sätt att meddela för alla vad man som par eller tjej vill uppleva när man besöker LOVESHACK.

Läs mer...

En återkommande upplevelse som många par och även tjejer delar med varandra är att singelkillar ibland kan vara lite för påträngande när önskemålet i stället är att enbart vara med sin partner, ett annat par eller en tjej.

För att göra det enklare för alla att se vad man vill och önskar så kan par och tjejer hämta självlysande armband i baren som tydligt lyser och signalerar Era önskemål. Med dessa armband blir det enkelt för killar att veta vilka par och tjejer som är sugna på en eller flera killar.

FÄRGKODER
Färgkoden är super enkel att förstå och kan därför inte missuppfattas.

 • RÖD – Är ej intresserad av någon singelkille, endast par alt. tjej.
 • GUL – Är som par eller tjej sugen på lek med en extra kille.
 • GRÖN – Är som par eller tjej sugen på att njuta med flera killar samtidig.

ANMÄLAN & REGLER

LOVESHACK REGLER

Att besöka LOVESHACK innebär att man kommer träffa en hel del människor på ett sätt man normalt inte gör. För att alla skall känna sig trygga i denna miljö så finns vissa regler som alla måste följa. Att inte följa dessa gör att man utesluter sig själv från LOVESHACK och den miljö och gemenskap som skall uppskattas och kännas trygg för samtliga gäster.

 • Visa respekt för övriga gäster samt deras sexualitet och sexuella preferenser.
 • Respektera att ett avvisande eller nej är ett NEJ !
 • Var EJ påträngande utan låt det sexuella mötet ske på samtligas villkor.
 • All form av teknisk utrustning som kan spela in eller fotografera är totalt förbjuden i samtliga utrymmen. Behöver man ringa ett samtal skall detta göras i entrén / garderoben.
 • Egen alkohol är totalt förbjudet att ta med sig. Om detta inträffar samt att man blir påkommen så är det så allvarligt att man blir avstängd på livstid från LOVESHACK.
 • Efter avslutad middag så är det lätt till MYCKET lätt klädsel som gäller i samtliga utrymmen. Undantaget är när man väljer att gå för kvällen.
 • Kondom är arbetsklädsel vid sexuellt umgänge om inte annat är uttalat mellan varandra innan.
 • Meddela personal OMGÅENDE om någon person uppträder störande, påträngande eller otrevligt.
 • Använda kondomer, snus och tuggummi skall slängas på angiven plats och inte i lekrummen eller övriga delar av lokalerna.
 • Den viktigaste och kanske mest självklara regeln är givetvis att INTE prata med andra utanför lokalerna vad som sker, har hänt och vilka fler som har varit där.

Notera att gällande regler kan ändras så det skadar inte att titta in på dessa till och från.

Dessa regler är uppdaterade 2018-01-04

TIPS FRÅN BAREN