FETA BEATS !

Välkommen till Sveriges närmsta sexklubb

287 km från Oslo
249 km från Göteborg
72 km från Karlstad
56 km från Örebro
235 km från Mora
253 km från Stockholm

Hejsan, och varmt välkommen till LOVESHACK !

LOVESHACK rivstartar 2019 med en helt ny hemsida som är sprängfylld med en massa spännande godis för alla par, tjejer och killar i universum som älskar att träffas för sköna möten på flera i en trygg och fräsch miljö i stället för att sitta hemma, eller besöka andra klubbar som kräver en dyr entré samt ett medlemskap.

Som vanligt spänner LOVESHACK musklerna och presenterar flera spännande nyheter 2019 som är helt unika. Mer information om dessa finns givetvis här på hemsidan så ta lite tid att gå igenom allt trevligt som LOVESHACK erbjuder och presenterar för alla som vill träffas för härliga stunder 2019.

Sen måste det även nämnas att LOVESHACK inte bara är Mellansveriges bästa och trevligaste sexklubb, det är även Sveriges närmsta sexklubb räknat i alla väderstreck !

Om Loveshack

Den 5:e November 2016 så hade LOVESHACK premiär och sen dess har målet hela tiden varit att erbjuda Sveriges absolut enklaste och mest prisvärda oas för alla par, tjejer och killar som vill träffas för spännande och sköna möten på flera i en perfekt miljö.

Läs mer...


Allt började långt bak i förhistorisk tid då ett par tröttnade på att åka kors och tvärs i detta avlånga land för att besöka klubbar som krävde en dyr medlemsavgift samt en hög entré. Kostnaden för resa tur och retur med en inledande middag på stan och sen kostnaden för ett medlemskap och en entré plus lite inköp av dryck under kvällen samt övernattning på hotell slutade på över 2.500:- sek. ! ! ! – Shit, det vart nästan priset för en resa till Gran Canaria.

Något måste göras. Säkert fanns det fler par och även singlar i Mellansverige som gärna vill slippa långa och dyra resor samt höga entrékostnader och till det sen ett trist utbud av dryck i baren till överpris.

Målet blev att skapa en oas för alla som älskar att träffas för sexuella möten utan att behöva betala en dyr medlemsavgift eller en hög entré. Fokus var även trevliga middagar med god mat och till detta ett rejält utbud av underbar dryck till bra pris i stället för lådvin och tysköl.

Men innan allt detta kunde förverkligas fullt ut så behövdes en lämplig lokal och efter en hel del letande så hittades den fastighet som LOVESHACK hyr idag. Med en stöttande fastighetsägare som tycker att kulturen i Degerfors måste utvecklas så påbörjades resan med att skapa Sveriges BÄSTA sexklubb. En resa som fortfarande pågår och där nya krav hela tiden ställs för att bli lite bättre i både service, utbud och upplevelser.

Som klubb utmanar LOVESHACK hela tiden med att skapa nyheter som är helt unika för denna underbara värld av spännande möten. Det kanske tydligaste beviset på att LOVESHACK ständigt spänner musklerna var när klubben firade 2 års jubileum 2018 och då bjöd på gratis födelsedagskalas för hela 90 st. personer. Aldrig tidigare har en sexklubb i Sverige bjudit så många gäster på så mycket helt gratis !

Innan 2018 avslutades så presenterade LOVESHACK även swing världens absolut största nyhet, ÄLGSKOG – Sveriges första swing öl ! LOVESHACK är mycket stolta att kunna erbjuda en helt egen starköl i baren tillsammans med Sveriges absolut bästa och bredaste dryckesutbud. Ingen sexklubb i detta land har ett så stort utbud av dryck som LOVESHACK !

2019 så fortsätter LOVESHACK sin resa med att presentera en massa spännande nyheter som ingen annan klubb i Sverige erbjuder. Lita på att LOVESHACK alltid kommer att vara sexklubben som är lite enklare och mycket trevligare samt givetvis även billigare än alla andra klubbar i detta avlånga land.

Varmt välkommen att anmäla Er här på hemsidan till alla härliga kvällar 2019.

/ Mia och Mattias

Att besöka Loveshack

LOVESHACK är Sveriges absolut enklaste och mest prisvärda oas för alla par, tjejer och killar som älskar att träffas för sexuella lekar i en trygg och fräsch miljö i stället för att lägga massa tid och energi på att nätragga eller besöka andra klubbar som kräver ett dyrt medlemskap samt har en dyr entré.

Som tjej...


LOVESHACK kan man som tjej både enkelt, anonymt och kravlöst leka samt njuta tillsammans med par, tjejer och killar i en skön och avslappnad miljö i stället för att stå ut med raggande killar på krogen som har svårt att respektera den moderna kvinnans NEJ.

LOVESHACK är således ett tryggt och trevligt alternativ i stället för att bjuda hem okända män eller åka på en osäker sexträff.

Som par...


Många par som besöker LOVESHACK berättar om oändliga kaffeträffar och middagar som sen slutat i en hemresa utan sexuell utlevnad. Att besöka LOVESHACK som par är därför ett perfekt alternativ i stället för att lägga en massa tid och energi på att nätragga och sen åka på möten som aldrig leder till något.

LOVESHACK är Sveriges enklaste och mest prisvärda sexklubb att besöka om man önskar en fräsch och trygg miljö för lek med andra par eller singlar i stället för trista helger hemma.

För par som enbart är sugna på att vilja njuta tillsammans med andra par så presenterar LOVESHACK en gång i månaden den alltid lika uppskattade LOVESHACK NIGHT som är en afton för endast par och tjejer som vill leka utan singelkillar.

Dessa kvällar inleds alltid med klassisk välkomstdrink samt mingel där nya och tidigare gäster får möjlighet att bli små sugna på varandra innan köket bjuder alla gäster till bords för en sittande middag som bordsserveras. Under middagen blir det oftast mycket bra stämning och gemenskap som gör att det blir mycket enklare att sen mötas i kvällens heta lekar.

Önskar man som par i stället njuta med en eller flera singelkillar så presenteras flera spännande mixkvällar där man givetvis även kan njuta med andra par.

Så, i stället för att sitta hemma en helg så är ett säkert tips att besöka LOVESHACK och önskar man krydda besöket extra mycket så rekommenderas övernattning på LOVESHACK BED & BREAKFAST som är helt unikt i Sverige. Läs mer om denna underbara möjlighet att både umgås samt njuta med både par och singlar längre ner på denna hemsida.

Som kille...


Många killar lägger onödigt mycket tid och energi på att nätragga via webben eller olika appar på mobilen i stället för att besöka LOVESHACK som är Sveriges absolut enklaste och mest prisvärda sexklubb.

Allt som krävs är en anmälan här på hemsidan och sen hoppas på en inbjudan via sms.

LOVESHACK är ett självklart val av oas att besöka i stället för trista helger hemma eller dyra drinkar på krogen. Så, tveka inte att kolla kalendern omgående för den kväll som passar att anmäla sig till redan NU !

Anmälan & Kalender

För att kunna besöka LOVSHACK så måste alla gäster anmäla sig och sen få en inbjudan via sms. Anmälan är obligatorisk då LOVESHACK har ett serveringstillstånd som enbart gäller för slutna sällskap. Enligt lag måste alla gäster till dessa tillställningar vara föranmälda och inbjudna.

EXPRESS ANMÄLAN
LOVESHACK har lyssnat på Er gäster som önskat ett enklare och snabbare anmälningsformulär på hemsidan än att anmäla sig genom kalendern. Resultatet vart EXPRESS ANMÄLAN ! Notera att detta anmälningsförfarande INTE ger fullständig information om enskilda kvällar. Detta får man fortfarande via aktuellt datum i kalendern. Lycka till och hoppas att denna nya funktion på hemsidan uppskattas : )

Anmälan kan även görs genom att välja det datum som passar Er i kalendern nedan. Klicka på detta datum och Ni får upp all information om denna afton. Längre ner finns sen anmälningsformulären för den aktuella kvällen.

Med pilarna ovanför kalendern kan Ni byta månad och se kvällar längre fram i tiden.

Varmt välkommen med Er anmälan till LOVESHACK !

Laddar… Laddar…

Nyhetsmail

Missa inte allt spännande som sker på Mellansveriges absolut skönaste oas. Ett tips är att anmäla sig till LOVESHACK´S nyhetsmail som kontinuerligt skickas ut med information om kommande kvällar, men även med små erbjudanden som inte alltid presenteras på hemsidan.

Nyhetsmail

KILLE

Nyhetsmail

PAR

Nyhetsmail

TJEJ

Klubbkvällar

LOVESHACK är sexklubben som hela tiden utvecklar sina klubbkvällar och till 2019 så presenterar LOVESHACK både tidigare favoriter samt nya spännande klubbkvällar för alla par, tjejer och singlar som vill träffas för härliga stunder tillsammans i en prefekt miljö. Nedan kan man som gäst få mer information om vintern och vårens heta kvällar på LOVESHACK.

PARTY & SWING

klubbkvällar

PARTY & SWING

LOVESHACK GOLD

klubbkvällar

LOVESHACK GOLD

LOVESHACK NIGHTS

klubbkvällar

LOVESHACK NIGHTS

Bed & Breakfast

Passa på att unna Er en skön och trevlig övernattning i samband med Ert kommande besök på LOVESHACK i stället för att köra hem på natten när det är mörkt och halt ute på vägarna denna kommande höst och vinter.

LOVESHACK´S eget BED & BREAKFAST är ENDAST för gäster till LOVESHACK och förutom en härlig övernattning så ger det en möjlighet att lära känna andra övernattande gäster som besöker LOVESHACK. Detta skapar oftast en härlig stämning och en skön sammanhållning samt en trevlig gemenskap.

BED & BREAKFAST FAKTA

Våren 2017 hade LOVESHACK´S eget BED & BREAKFAST premiär och då enbart med 4 st . helt nyrenoverade rum. 2019 kan LOVESHACK presentera ett BED & BREAKFAST med totalt 11 st. rum som är helt nyrenoverade samt ett gemensamt kök och en salong plus 3 st. toaletter, 2st. duschutrymmen och en riktigt het bastu.

Adress: Kanadagaten 4, Degerfors
Antal rum: 11 st.
Max antal gäster: 22 st.
Toalett: 3 st.
Duschutrymme: 2 st.
Bastu: 1 st.
Kök: 1 st. gemensamt kök
Salong: 1 st.
Frukost: Frukost ingår i priset
Avstånd till klubben: Ca: 500 m
Internet / Wifi: Nej, tyvärr inte i denna stund
Ingår sängkläder: Ja
Ingår duschhandduk: Ja
Incheckning: Mellan kl: 16.00 – 19.00 ankomstdagen
Utcheckning: Till senast kl: 12.00 lördagar och 13.00 söndagar
Betalning: SWISH alt. kontant betalning
Parkering: Kostnadsfri parkering intill fastigheten. Finns även plats för husbil, husbuss och husvagn

RUM & PRISER

SUITE
– Brandtornet – 1.000:- sek.
I detta rum kan 4 st. övernatta. Tillägg för extra gäst (utöver 2 st.) tillkommer med 300 sek. per / person.

– Brandmannen – 1.000:- sek.
I detta rum kan 4 st. övernatta. Tillägg för extra gäst (utöver 2 st.) tillkommer med 300 sek. per / person.

DUBBELRUM
– Brandstången (Dubbelrum) – 800:- sek.

– Brandsläckaren (Dubbelrum) –  800:- sek.

– Brandfilten (Dubbelrum) – 800:- sek.

– Brandhjälmen (Dubbelrum) – 800:- sek.

– Brandvarnaren (Dubbelrum) – 800:- sek.

– Brandslangen (Dubbelrum) – 800:- sek.

– Brandstegen (Dubbelrum) – 800:- sek.

ENKELRUM
– Brandbilen (Enkelrum) – 700:- sek.

– Brandsprutan (Enkelrum) – 700:- sek.

REGLER


Att övernatta på LOVESHACK BED & BREAKFAST är både enkelt och prisvärt. Men som vanligt finns det vissa förhållningsregler att följa vid övernattning. Dessa är både enkla och självklara !

  • Var en god gäst genom att hälsa på övriga ”Breakfast gäster”.
  • Se till att sova gott och njuta av Ert besök.
  • En bra gäst diskar och städar efter sig i köket.
  • En utmärkt gäst slänger skräp på angiven plats.
  • Den perfekta gästen tar ansvar för ev. skador som han / hon vållar i rum, kök, dusch, toalett eller på lösöre som finns i verksamheten.
  • OBS! Medhavd gäst på rummet för övernattning får EJ förekomma utan kontakt och eventuellt godkännande med LOVESHACK innan.

FRÅGOR OCH SVAR


Fråga: Hur många rum är det och storlek ?
Svar: Totalt är det 11 st. rum vara av 2 st. är enkelrum och sen finns det 7 st. dubbelrum samt 2 st. större ”suiter”.

Fråga: Hur betalar man sin bokning / övernattning ?
Svar: Betalning kan göras med SWISH alt. kontant i samband med att man anländer och checkar in samt får sin rumsnyckel.

Fråga: När kan man checka in ?
Svar: Incheckning görs med fördel mellan kl: 16.00 och fram till kl: 19.00 ankomstdagen. Rumsnyckel hämtas på klubben där även betalning sker.

Fråga: Hur långt är det till klubben från B&B ?
Svar: Avståndet är mellan klubben och B&B är drygt 500 meter.

Fråga: Finns det sängkläder ?
Svar: Ja, givetvis är det bäddade sängar.

Fråga: Ingår frukost ?
Svar: I priset ingår en varierad frukost.

Fråga: Kan man parkera sin bil eller husbil / husvagn intill fastigheten och få el till den ?
Svar: Det går utmärkt att parkera både bil, husvagn och husbil inte till fastigheten och sen få el anslutet.

Fråga: Finns det WIFI ?
Svar: Tyvärr inte idag, det är pågående arbete att kunna erbjuda.

Fråga: Är husdjur välkomna ?
Svar: Nej tyvärr, på grund av allergirisken så är inte husdjur välkomna.

Fråga: Hur fungerar utcheckningen ?
Svar: Information om detta lämnas i samband med att man checkar in.

KARTANyheter

LOVESHACK presenterar i snitt fler nyheter än någon annan klubb i landet och för att enkelt och snabbt nå ut med heta nyheter samt spännande information så har LOVESHACK valt att presentera dessa på FACEBOOK i stället för här på hemsidan.

Detta beslut har tagits då det kan vara känsligt för många att besöka hemsidan i hemmet eller via sin arbetsdator. FACEBOOK är en neutral plattform som nästan alla använder idag och är således ett enkelt och smidigt sätt att ta del av allt kul som LOVESHACK presenterar.

KLICKA PÅ BANNERN / BILDEN NEDAN FÖR ATT KOMMA TILL LOVESHACK PÅ FACEBOOK

Barmeny

15 olika starköl
7 olika vin
8 olika cider
5 olika ramlösa
3 olika läsk
6 alkofria öl & cider

LOVESHACK har Sveriges absolut bredaste och godaste utbud av dryck i sin bar. Här finns något för alla smaker och endast kvalitets märken och även dryck som inte går att köpa i varken butik eller på systembolaget.

Nya drycker och spännande smaker presenteras ständigt och tavlan med goda drinkar uppdateras ständigt med både klassiker och heta nyheter. Här på hemsidan presenteras en del av de drycker som finns i det fasta sortimentet.

Öl

barmeny

Öl

Vin & Cider

barmeny

Vin & Cider

Drinkar

barmeny

Drinkar

Alkoholfritt

barmeny

Alkoholfritt

Älgskog – Sveriges första swing öl

Efter väldigt mycket arbete under 2018 så kunde LOVESHACK som första swingklubb i Sveriges historia stolt presentera en helt egen starköl, ÄLGSKOG – SVERIGES FÖRSTA SWING ÖL.

Läs mer...


LOVESHACK arbetar ständigt med att kunna presentera samt erbjuda helt unika nyheter för alla som älskar att träffas för underbara möten på flera i en perfekt miljö.

Arbetet med ÄLGSKOG föddes efter en rekord het sommarnatt 2018 när alla gäster var totalt utmattade av både värmeslag och törst. I takt med att sommarklubben denna sommar slog nya rekord i både temperatur som i antal gäster så inleddes arbetet med att utveckla en helt egen starköl som skulle passa lika bra som sällskapsdryck som till det svenska och asiatiska köket.

Tillsammans med GAMMELBACKA BRYGGERI inleddes arbetet med att skapa svensk historia genom att lansera Sveriges absolut första swing öl, och till slutet av 2018 så kunde LOVESHACK stolt presentera ÄLGSKOG.

Så, tveka inte att beställa en ÄLGSKOG vid nästa stop i LOVESHACK baren under 2019.

PRODUKTINFORMATION
NAMN: ÄLGSKOG – SVERIGES FÖRSTA SWING ÖL
PREMIÄR: Tisdag 25:e December 2018
PRIS: Introduktionspris 40:- sek (ord. 49:-)
VOLYMPROCENT ALKOHOL: 4,5%
FÖRPACKNING: 33 cl. glasflaska
INGRIDIENSER: Vatten, kornmalt, humle (starköl)
URSPRUNG: Karlskoga Sverige Världen
BESKRIVNING: ÄLGSKOG är en ljus pilsner med en balanserad sötma och beska som har en klar maltsmak vilket gör den till en otroligt lättdrucken starköl.
PASSAR TILL: Perfekt som sällskapsdryck men även till svenska husmansrätter och asiatisk mat med en tydlig hetta.

Sist vill både Mia och Mattias tacka Tony GAMMELBACKA BRYGGERI för all hans kunskap och expertis samt även glädje i att vilja vara med i att utveckla samt producera SVERIGES FÖRSTA SWING ÖL !

Kontakt

Välkommen att kontakta LOVESHACK om Ni har frågor eller funderingar kring ett besök, kommande arrangemang eller verksamheten i stort. I och med lanseringen av nya hemsidan 2019 så har LOVESHACK valt att minska ner på tidigare kontakt möjligheter som kontaktformulär på hemsidan men även KIK och Chatt Supporten som den tidigare hemsidan hade.

För kontakt med LOVESHACK rekommenderas främst de mobilnummer som anges nedan samt sms. Det går även bra att skicka mail men räkna med att återkopplingen där inte blir lika snabb som om man ringer eller skickar sms. Notera dock att svar på mobilen inte alltid kan garanteras.

Mia

Anmälningar + Bed & Breakfast
Tel: 0793-101306

Mattias

Hemsida + övriga frågor
Tel: 0793-101305
fest@loveshack.nu
Herrgårdsgatan 2 693 31 Degerfors
287 km från Oslo
249 km från Göteborg
72 km från Karlstad
56 km från Örebro
235 km från Mora
253 km från Stockholm

Gästbook

Välkommen till LOVESHACK GÄSTBOK som är fylld med glada och trevliga inlägg från gäster som besökt oasen i metropolen Degerfors. Tveka inte att lämna ett eget inlägg efter ett besök eller inför ett kommande besök. Tänk på att hålla god ton i inläggen så slipper de sållas bort.

Skriv ett nytt inlägg i gästboken

 
 
 
 
 
 
 
Fält markerade med * är obligatoriska. Din e-postadress kommer inte att publiceras.
Av säkerhetsskäl sparas IP-adressen. LOVESHACK förbehåller sig rätten att redigera, ta bort eller att inte publicera poster som kan anses olämpliga.
1508 entries.
vattenmannen75 från Laxå skrev på 2019-10-22 at 19:33:
Hej på er!

Funderar lite på om jag skulle göra ett besök igen på fredag. Skulle vara trevligt att avsluta arbetsveckan med att träffa lite goa och glada människor.
Fler än jag som är sugna på lite fredagsmys? 😉

vattenmannen75 på BC
Sanna från Uppsala skrev på 2019-10-21 at 19:08:
Singelkvinna 52 år från Uppsalatrakten vill hemskt gärna besöka klubben men det känns tråkigt att resa ensam. Finns det någon i mina trakter som har lust att få sällskap i bilen till någon av klubbkvällarna under hösten.
Första gången dessutom.
Admin Reply by: Master
Hejsan Sanna : )

Trevligt att du är nyfiken på att vilja besöka LOVESHACK, det är mycket uppskattat. Svar på din förfrågan får göras via mail direkt till LOVESHACK som sen vidarebefordrar dessa till dig.

Varmt välkommen med en anmälan och ett besök.

/ LOVESHACK
Skaraborgspar från Mariestad skrev på 2019-10-18 at 19:37:
Vi åker till Loveshack premiär för oss där lördag 19/10. Hoppas på trevligt umgänge och nya bekantskaper.
Gladasteparet från skogen skrev på 2019-10-16 at 21:02:
Nu på fredag den 18/10 så rullar vi med full bil mot klubben och ser framemot nya och gamla bus vänner 😍
Vattenmannen75 från Laxå skrev på 2019-10-16 at 07:37:
Hej!

Nu på lördag 19/10 tänkte jag mig ett besök. Hoppas på flera glada och sugna människor som vill ha lite trevligt i höstrusket.
Ses vi där? 😉

vattenmannen75 på BC
Skinny guy från Örebro skrev på 2019-10-15 at 23:49:
Hej!
På lördag den 19/10 har jag tänkt, att besöka loveshack och undrar om det fler som ska besöka?
Tauriesparet från Göteborg skrev på 2019-10-14 at 18:52:
Den 26/10 kommer vi till LS.
Vilka andra fina människor har lust att besöka LS för en händelserik kväll?
Par som singlar....
Vänligen A och S
Amorinerna från Jönköping skrev på 2019-10-10 at 08:54:
Vi kommer den 26 oktober. Några fler som bokat in helgen ??
Kramgo quinna skrev på 2019-10-08 at 20:54:
Hej på er alla
Vi funderar på att komma ner på fredag😊
Vilka joinar oss?
Xl masen och Kramgo quinna
Hajen34 från Nora skrev på 2019-10-07 at 00:07:
Stort tack för en trevlig kväll. Mycket trevliga människor 5/10
Knulla frun skrev på 2019-10-03 at 18:29:
vi har funderingar att kom på fredag kommer det många killar då
Hardy444 skrev på 2019-10-02 at 17:50:
Hej på er är det någon/några som tänkt besöka klubben på fredag 4/10?
Hojta gärna till här eller på Bc hardy444.
Master skrev på 2019-09-24 at 02:06:
VIKTIG INFORMATION OM HELGEN

Till den kommande helgen (27:e och 28:e September) får LOVESHACK besök av Sveriges absolut HETASTE Facebookgrupp för swingers. Eftersom gruppen är hemlig så kan inte dess namn nämnas men på fredag så kommer galet många medlemmar från denna grupp att inleda helgen med en härligt skön förfest och på lördag har de sen abonnerat hela LOVESHACK för massa HETA och UNDERBARA möten i natten.

Således är LOVESHACK endast öppet på fredag för övriga gäster, och redan nu kan LOVESHACK meddela att antalet gäster till denna afton är rekord stort. Så tveka inte att gör Er anmälan omgående om Ni som par, tjej eller kille vill avnjuta denna HEEEEEEETA afton.

Varma LOVESHACK hälsningar

/ Mattias och Mia
Oralparet69 skrev på 2019-09-23 at 20:39:
12 oktober dyker vi upp igen! Hoppas på en massa mys! 🙂 ❤️
HerrGladoSkön från Nyköping skrev på 2019-09-19 at 13:15:
Hallå alla underbart sköna loveshacks besökare och Mattias & Mia hoppas att Ni inte har blåst bort i höstvädret, tur att det finns oaser som Ls som värmer upp oss. Snart dags för ett besök inom kort och självklart så hänger engelsmannen med då när man ska förena nytta (fiske) med nöje (klubben& B&B) återkommer med datum inom kort. Viöle bara önska Er alla en umderbart skön höst
Premiärkväll skrev på 2019-09-17 at 21:32:
Hej! Funderar på ett premiärbesök nu på fredag 20/9. Några fler som ska dit? För det är väl öppet då?
Hoppas på en trevlig kväll.
Admin Reply by: Master
På fredag presenterar LOVESHACK Sveriges absolut skönaste partykväll för alla par, tjejer och killar som älskar PARTY & SWING med grymma priser i baren plus ett dansgolv som mixar härliga hits med sköna partyklassiker samt en massa heta sexlekar i takt till musiken.
vattenmannen75 från Laxå skrev på 2019-09-17 at 12:02:
Klart man kommer på fredag! 🙂
Ser fram emot en skön kväll!

vattenmannen75 på bc
Hardy444 skrev på 2019-09-16 at 19:59:
På fredag blir det en sväng till klubben.
Hoppas på en kul kväll.
Ni som vet vem jag är förstår ju att även Vattenmannen75 kommer med också 😬
Hardy444 på bc 😊
Picto från Ulricehamn skrev på 2019-09-15 at 23:35:
Hej Mia & Mattias!
Kommer ni inte ha söndags mys mer?
Kram
Admin Reply by: LOVESHACKMIA
Nej tyvärr blir det inget söndagsmys i vår regi under denna höst.
Openmindedcouple från Skövde skrev på 2019-09-15 at 18:02:
Tack för en trevlig och skön kväll igen. LS suget kvarstår, så man får väl boka in sig igen på en ny kväll.
Kram alla sköna swingers!
/openmindedcouple
Tauriesparet från Göteborg skrev på 2019-09-15 at 15:44:
Tack för en fantastisk kväll på LS.
Ett särskilt tack till er par samt singlar som lekte med oss långt in på småtimmarna😁.
Tack du fina,ödmjuka singelman i den svarta bil som körde oss till och från klubben. Du åkte tidigt från BB.
Vi önskar kontakt med DIG!
Vänligen A&S
lookingforfunto skrev på 2019-09-13 at 20:29:
Hoj!
Kommer det att bli halloween fest i år med?
Eller någon annan "tema" fest framöver?
Linda skrev på 2019-09-12 at 06:56:
Vi kommer oxå på lördag och hoppas på en trevlig kväll!
Ls o Ks(på Bc) 😊
Eldiga från Sundsvall skrev på 2019-09-11 at 19:03:
Vi kommer 5-6/10, ser fram emot att komma tillbka till vår favoritclub
Fjällräven43 skrev på 2019-09-11 at 18:13:
Hoppas många kommer nu på lördag.
Tack för alla bra kommentarer kring provningen senast.
Bara kul bjuda på sig själv.
Tack Mia Mattias för ett kanon jobb.
Sedan tusen tack till A & S.
Ni guld😍❤️
PåEgenHand (BC) skrev på 2019-09-10 at 13:48:
Besökte Loveshack för lite över ett år sen och funderar nu på att göra ett andra besök nu på lördag! Är nyfiken på att komma i kontakt med fler som ska dit, brukar lugna nerverna.
En till fundering är om det finns rum kvar på BB?
Admin Reply by: LOVESHACKMIA
Hej . Det finns rum kvar 🙂 välkommen.
Tauriesparet från Göteborg skrev på 2019-09-09 at 07:30:
Alla ni fina.....
Den 27, 28/9 är LS abonnerat så vi byter till den 14/9💪😙....
Ni goa par och andra som gjorde kvällen så lyckat, vi vore så glada om ni kom nu till helgen. Vi har en häftig överraskning på BBs förfest🤗.
Underbart att få skratta med er.....för vidare fysisk bekantskap 😍❤.
A&S
Admin Reply by: LOVESHACKMIA
Låter superkul och roligt initiativ. Jag vill också berätta att Fredag den 27/9 är inte abonnerad det är öppet för "alla" att komma enligt gängse förfarande.
Nudistjavisst19 skrev på 2019-09-07 at 18:22:
A&S det låter spännande ses den 28🤗
Master skrev på 2019-09-06 at 14:19:
TILL ALLA UNDERBARA LOVESHACK ÄLSKARE !

Efter finalen av årets fantastiska sommarklubb den 31:a Augusti så var det med trötta batterier i kroppen som entrén stängdes på natten efter en helt galen och het sommar där drömmar upplevts, uppfyllts och förverkligats.

Med lite vila i kroppen så påbörjades arbetet med hösten och vinterns alla kommande kvällar på Mellansveriges absolut bästa och trevligaste sexklubb för alla som älskar att träffas för spännande och heta samt underbara möten tillsammans i en trygg och fräsch miljö.

Inom kort kommer kalendern att fyllas med trevliga nyheter och bra erbjudanden som vi hoppas att alla som älskar LOVESHACK kommer att uppskatta.

Så, även om ytterdörren är stängd denna helg (6-7:e Sep) så kommer den garanterat vara öppen kommande helg för alla som saknat vår lilla oas.

Sist så vill Mia och Mattias åter tacka alla gäster som besökte DREAMS i sommar. Det var Ni som skapade magiska kvällar och heta stunder tillsammans i sommarnatten. Nu siktar vi på en lika underbara och skön höst och vinter för alla nya och tidigare gäster som vill uppfylla och uppleva samt förverkliga sina sexuella drömmar på LOVESHACK.

Massa varma LOVESHACK hälsningar

/ Mia och Mattias
Tauriesparet på bc från Göteborg skrev på 2019-09-06 at 10:31:
Den 28/9 kommer vi till LS för att återigen uppleva den totala njutningen att prova allt, minst en gång, och gärna med er som vi redan har delat spännande erfarenheter med. Ni vet vilka ni är....

Vi vill agera ut fantasier, träffa dynamiska, livliga människor som är lika pigga på äventyr som vi själva.

Vi vet att LS är välbesökt av våldsamt passionerade individer som är fulla av omtumlande energi och kraftfulla sexpartners. Att vi alla som besöker klubben förvandlas till ren naturkraft när våra känslor får fritt spelrum🤗.

Då champagneprovningen blev så uppskattad har vi en överraskning till er igen😉.

Vänligen A&S
Stefan skrev på 2019-09-06 at 08:57:
Hej
Blir det inga fredagsmix i september?
Jag tänkte komma för första gången ditt. Det verkar var en trevlig och fin klubb

Mvh
Stefan
Lookingforfunto skrev på 2019-09-01 at 21:36:
Så jävla kul kul med champangen, lite fusk att en av damerna "som såklart var i det andra laget" visste vad det var. Men men kul som fan och tack för trevligt sällskap.
par 62 skrev på 2019-09-01 at 20:38:
Tack Mia och Mattias !! som vanligt en suverän kväll!! Och tack paret som förgyllde vår kväll eller rättare sagt min (Kvinnan) kväll!!. Hoppas vi kan ses fler gånger!!
Oralparet69 skrev på 2019-09-01 at 19:23:
Vi vill också tacka för en helskön kväll igår! Kul förfest (även om vi höll oss från champagnen😉) med underbar stämning!😀 Och sen härligt mys på kvällen! ❤️ Tack för det! Ni vet vilka ni är! 💕
Och en stor kram till Mia och Mattias för god mat och mysig stämning! 💕
Nu ser vi fram emot vad hösten har att erbjuda!🙂
Futuere skrev på 2019-09-01 at 16:56:
Lördagen kom och då var det dax igen 😍

Denna gång med champagne- provning på B&B som superfina A, S och N hade ordnat och bjudigt in till. Tack gulliga ni och alla ni andra som med liv, lust och kämpaglöd gjorde förfesten till ett härligt minne 😀 Även resten av kvällen/natten bjöd på många roliga och mysiga stunder, med både nya och gamla bekanta 😘

Sitter nu skönt uppkrupna hemma i soffhörnet och ser fram emot nästa besök på bästa klubben ❤️

Många kramar från A & T 🤗
Tauriesparet från Göteborg skrev på 2019-09-01 at 14:49:
Tack ni fina människor som deltog med glädje och kämparglöd i gårdagens champagneprovning. Det är alltid lika spännande att lära känna varandras intellekt innan kläderna åker av : )

Upplevde att vi kvinnor behärskade att dominera samtidigt som vi gav en fantastisk föreställning i kvinnoskap ❤😎.
Ni män imponerande på oss kvinnor med era champagne-kunskaper och ni kan vara säkra på att ni fick många pluspoäng. Så känn er unika och ovanliga!

När det kommer till tävling kan våra praktiska, känsliga och jordnära män förvandlas från omtyckta, söta kattungar till primitiva lejonhannar med enorm gnista och kraft😂😁😎. Ingen kan vara snällare, mjukare och mer tolerant än en man vars tävlingsglöd och manlighet inte är hotad😉😎.

Min analys av champagneprovningen är att ni män kan göra vad som helst för den kvinna ni älskar utom att låta henne vinna...😂😂😂😂.

Tusen tack för underbar kväll💋
Vänligen A&S.
Master skrev på 2019-08-31 at 12:13:
Hallå alla underbara LOVESHACK älskare : )

Ikväll lördag den 31:a Augusti är det absolut sista kvällen med DREAMS för denna sommar. Årets sommarklubb har verkligen varit helt magisk och fantastisk med stort antal gäster som njutit av god mat och dryck samt massa spännande möten tillsammans i sommarnatten.

Till finalen av DREAMS denna afton väntas ett stort antal gäster och köket har laddat upp med storslagen sommarbuffé som efterföljs av kaffe och kökets pannacotta. Därefter serveras en FET ostbricka med massa goda och spännande ostar. Givetvis med kex och olika frukt.

Senare ställer köket fram sommarens mest älskade bonus, GLASSBAREN som svalkar underbart samt även ger energi efter kvällens inledande lekar : ) och innan kvällen avslutas så serveras kvällens klassiska vickning.

Allt detta samt massa heta och sköna möten i natten för ENDAST 150:- sek. per person är helt GALET !

Till alla som inte närvarar så missar Ni Sveriges absolut BÄSTA och HETASTE samt PRISVÄRDA klubbkväll : )

Men var lugn, efter helgen kommer schemat för hösten och vintern att läggas upp och lita då på att LOVESHACK fortsätter att leverera Sveriges absolut bästa klubbkvällar för alla som vill uppleva och uppfylla samt förverkliga sina sexuella drömmar tillsammans med andra.

Sist så tackar Mia och Mattias alla gäster som denna sommar besökt LOVESHACK och upplevt DREAMS och all den service och bonus som vi bjudit på.

Till alla gäster som kommer i kväll så hälsar vi Er varmt välkomna och glöm inte att prova SOMERSBY SPARKLING SPRITZ i baren denna afton. LOVESHACK är först i landet att få presentera denna nya SPRITZ som officiellt släpps våren 2020. LOVESHACK har den redan nu, helt GALET !

Nu laddar vi för en underbar kväll med massa njutning och god mat.

Kraaaaaaaaams : )

LOVESHACK - SEXKLUBBEN DÄR DRÖMMAR UPPLEVS OCH UPPFYLLS SAMT FÖRVERKLIGAS !
A och S från Göteborg skrev på 2019-08-30 at 16:07:
På lördag har vi champagneprovning med quiz på BB. Ser fram emot att få träna mina skrattrutor😂🤗😁.
Ni alla som bor på bb är självklart varmt välkomna!
Detta blir vår förfest innan vi går vidare till LS och njuter.
Vänligen
A och S
LOVESHACKMIA skrev på 2019-08-30 at 12:46:
Hej på er.

Det har uppkommit tillfälle för den som vill vara med på finalen av Sommarklubben i morgon Lördag och även övernatta !

Anmäl er snarast om ni vill få en plats på B&B.

Nu är det fullt på B&B
Hälsningar Mia
Oralparet69 skrev på 2019-08-27 at 09:38:
Vi kommer på lördag och ser fram emot en massa mys! 🙂
(vilka mer? Skicka gärna ett meddelande på bc! Samma namn där🙂)