FETA BEATS !

Loveshack presenterar Final av Dreams

Välkommen till finalen av DREAMS – Sommarklubben där drömmar har uppfyllts, upplevts och förverkligats !

Efter en magisk och underbar sommar med fantastiska kvällar av spännande möten och härliga lekar i sommarnatten så avslutas årets sommarklubb lördagen den 31:a Augusti.

Sommaren 2019 har LOVESHACK presenterat Sveriges absolut bästa och trevligaste sommarklubb för alla par, tjejer och killar som denna sommar har velat uppfylla och uppleva samt förverkliga sina sexuella drömmar i sommarnatten tillsammans med andra.

Förutom att DREAMS har uppfyllt och förverkligat en massa sexuella drömmar denna sommar så har även köket och baren bjudit alla gäster på GRATIS duschhandduk, GRATIS sommarmat, GRATIS juicebar, GRATIS kaffebar, GRATIS glassbar och GRATIS vickning på natten till alla sexatleter som behövt extra energi i kroppen. Detta är HELT GALET !

Till finalen av DREAMS så ger LOVESHACK nu hela 50% OFF på kvällens entré till alla gäster som besökt DREAMS mellan 28/6 till 30/8. Givetvis ingår duschhandduk, sommarbuffé, kaffebar, juicebar, ostbricka, glassbar och den klassiska vickningen. Detta är HELT MEGA GALET ! För gäster som inte har besökt DREAMS så är entrépriset denna afton 300:- sek. per person.

DREAMS FINAL – INFO
Datum: Lördag 31:e Augusti
Öppettider: 20.00 – 02.30
Insläpp: 20.00 – 22.00
Efterinsläpp: Nej
Inriktning: Final av Dreams – Sommarklubben där drömmar förverkligas
Middag: Ja, ingår i entrén till kl: 22.00
Kaffebar: Ja, ingår i entrén till kl: 22.00
Juicebar: Ja, ingår i entrén till kl: 22.00
Glassbar: Ja inkl. toppings & strössel
Vickning: Ja, klassisk LOVESHACK vickning
Duschhandduk: Ja, 1 st. ingår i entrépriset
Medlemsavgift: Nej, LOVESHACK har inget medlemskap
Parkering: Gratis för bil, husbil & husvagn
Entré: Endast 150:- per person (HELT GALET BILLIGT) för alla gäster som besökt DREAMS mellan 28/6 till 30/8. Annars är entrépriset 300:- per person.

Vem / vilka passar DREAMS FINAL för ?
Finalen av DREAMS är kvällen för alla sexhungriga par, tjejer och killar som en sista gång vill uppleva och uppfylla samt förverkliga sina sexuella drömmar i sommarnatten.

ANMÄLAN
För att kunna besöka LOVESHACK så krävs det att man anmäler sig här på hemsidan. Att anmäla sig är ett krav då verksamhetens serveringstillstånd enbart gäller för slutna sällskap. Anmälan görs via formuläret nedan och där kan Ni även boka övernattning på BED & BREAKFAST samt boka EL, DUSCH och TOALETT om Ni har husbil eller husvagn.

OBS! Samtliga anmälningar behandlas manuellt och en inbjudan skickas vanligtvis inom 24 timmar som sms.


Sist önskar Mia och Mattias tacka alla underbara och fantastiska par, tjejer och killar som besökt DREAMS sommaren 2019. Utan Er hade det aldrig blivit så magiska och heta möten i sommarnatten. Tveka därför inte att rekommendera denna sista afton med DREAMS till alla som kan tänkas vara sugna på att vilja uppfylla och uppleva samt förverkliga sina sexuella drömmar sommaren 2019.

Varma LOVESHACK hälsningar

/ Mia och Mattias

Välkommen till Sveriges närmsta sexklubb

287 km från Oslo
249 km från Göteborg
72 km från Karlstad
56 km från Örebro
235 km från Mora
253 km från Stockholm

Hejsan, och varmt välkommen till LOVESHACK !

LOVESHACK rivstartar 2019 med en helt ny hemsida som är sprängfylld med en massa spännande godis för alla par, tjejer och killar i universum som älskar att träffas för sköna möten på flera i en trygg och fräsch miljö i stället för att sitta hemma, eller besöka andra klubbar som kräver en dyr entré samt ett medlemskap.

Som vanligt spänner LOVESHACK musklerna och presenterar flera spännande nyheter 2019 som är helt unika. Mer information om dessa finns givetvis här på hemsidan så ta lite tid att gå igenom allt trevligt som LOVESHACK erbjuder och presenterar för alla som vill träffas för härliga stunder 2019.

Sen måste det även nämnas att LOVESHACK inte bara är Mellansveriges bästa och trevligaste sexklubb, det är även Sveriges närmsta sexklubb räknat i alla väderstreck !

Om Loveshack

Den 5:e November 2016 så hade LOVESHACK premiär och sen dess har målet hela tiden varit att erbjuda Sveriges absolut enklaste och mest prisvärda oas för alla par, tjejer och killar som vill träffas för spännande och sköna möten på flera i en perfekt miljö.

Läs mer...


Allt började långt bak i förhistorisk tid då ett par tröttnade på att åka kors och tvärs i detta avlånga land för att besöka klubbar som krävde en dyr medlemsavgift samt en hög entré. Kostnaden för resa tur och retur med en inledande middag på stan och sen kostnaden för ett medlemskap och en entré plus lite inköp av dryck under kvällen samt övernattning på hotell slutade på över 2.500:- sek. ! ! ! – Shit, det vart nästan priset för en resa till Gran Canaria.

Något måste göras. Säkert fanns det fler par och även singlar i Mellansverige som gärna vill slippa långa och dyra resor samt höga entrékostnader och till det sen ett trist utbud av dryck i baren till överpris.

Målet blev att skapa en oas för alla som älskar att träffas för sexuella möten utan att behöva betala en dyr medlemsavgift eller en hög entré. Fokus var även trevliga middagar med god mat och till detta ett rejält utbud av underbar dryck till bra pris i stället för lådvin och tysköl.

Men innan allt detta kunde förverkligas fullt ut så behövdes en lämplig lokal och efter en hel del letande så hittades den fastighet som LOVESHACK hyr idag. Med en stöttande fastighetsägare som tycker att kulturen i Degerfors måste utvecklas så påbörjades resan med att skapa Sveriges BÄSTA sexklubb. En resa som fortfarande pågår och där nya krav hela tiden ställs för att bli lite bättre i både service, utbud och upplevelser.

Som klubb utmanar LOVESHACK hela tiden med att skapa nyheter som är helt unika för denna underbara värld av spännande möten. Det kanske tydligaste beviset på att LOVESHACK ständigt spänner musklerna var när klubben firade 2 års jubileum 2018 och då bjöd på gratis födelsedagskalas för hela 90 st. personer. Aldrig tidigare har en sexklubb i Sverige bjudit så många gäster på så mycket helt gratis !

Innan 2018 avslutades så presenterade LOVESHACK även swing världens absolut största nyhet, ÄLGSKOG – Sveriges första swing öl ! LOVESHACK är mycket stolta att kunna erbjuda en helt egen starköl i baren tillsammans med Sveriges absolut bästa och bredaste dryckesutbud. Ingen sexklubb i detta land har ett så stort utbud av dryck som LOVESHACK !

2019 så fortsätter LOVESHACK sin resa med att presentera en massa spännande nyheter som ingen annan klubb i Sverige erbjuder. Lita på att LOVESHACK alltid kommer att vara sexklubben som är lite enklare och mycket trevligare samt givetvis även billigare än alla andra klubbar i detta avlånga land.

Varmt välkommen att anmäla Er här på hemsidan till alla härliga kvällar 2019.

/ Mia och Mattias

Att besöka Loveshack

LOVESHACK är Sveriges absolut enklaste och mest prisvärda oas för alla par, tjejer och killar som älskar att träffas för sexuella lekar i en trygg och fräsch miljö i stället för att lägga massa tid och energi på att nätragga eller besöka andra klubbar som kräver ett dyrt medlemskap samt har en dyr entré.

Som tjej...


LOVESHACK kan man som tjej både enkelt, anonymt och kravlöst leka samt njuta tillsammans med par, tjejer och killar i en skön och avslappnad miljö i stället för att stå ut med raggande killar på krogen som har svårt att respektera den moderna kvinnans NEJ.

LOVESHACK är således ett tryggt och trevligt alternativ i stället för att bjuda hem okända män eller åka på en osäker sexträff.

Som par...


Många par som besöker LOVESHACK berättar om oändliga kaffeträffar och middagar som sen slutat i en hemresa utan sexuell utlevnad. Att besöka LOVESHACK som par är därför ett perfekt alternativ i stället för att lägga en massa tid och energi på att nätragga och sen åka på möten som aldrig leder till något.

LOVESHACK är Sveriges enklaste och mest prisvärda sexklubb att besöka om man önskar en fräsch och trygg miljö för lek med andra par eller singlar i stället för trista helger hemma.

För par som enbart är sugna på att vilja njuta tillsammans med andra par så presenterar LOVESHACK en gång i månaden den alltid lika uppskattade LOVESHACK NIGHT som är en afton för endast par och tjejer som vill leka utan singelkillar.

Dessa kvällar inleds alltid med klassisk välkomstdrink samt mingel där nya och tidigare gäster får möjlighet att bli små sugna på varandra innan köket bjuder alla gäster till bords för en sittande middag som bordsserveras. Under middagen blir det oftast mycket bra stämning och gemenskap som gör att det blir mycket enklare att sen mötas i kvällens heta lekar.

Önskar man som par i stället njuta med en eller flera singelkillar så presenteras flera spännande mixkvällar där man givetvis även kan njuta med andra par.

Så, i stället för att sitta hemma en helg så är ett säkert tips att besöka LOVESHACK och önskar man krydda besöket extra mycket så rekommenderas övernattning på LOVESHACK BED & BREAKFAST som är helt unikt i Sverige. Läs mer om denna underbara möjlighet att både umgås samt njuta med både par och singlar längre ner på denna hemsida.

Som kille...


Många killar lägger onödigt mycket tid och energi på att nätragga via webben eller olika appar på mobilen i stället för att besöka LOVESHACK som är Sveriges absolut enklaste och mest prisvärda sexklubb.

Allt som krävs är en anmälan här på hemsidan och sen hoppas på en inbjudan via sms.

LOVESHACK är ett självklart val av oas att besöka i stället för trista helger hemma eller dyra drinkar på krogen. Så, tveka inte att kolla kalendern omgående för den kväll som passar att anmäla sig till redan NU !

Anmälan & Kalender

För att kunna besöka LOVSHACK så måste alla gäster anmäla sig och sen få en inbjudan via sms. Anmälan är obligatorisk då LOVESHACK har ett serveringstillstånd som enbart gäller för slutna sällskap. Enligt lag måste alla gäster till dessa tillställningar vara föranmälda och inbjudna.

NYHET – EXPRESS ANMÄLAN
LOVESHACK har lyssnat på Er gäster som önskat ett enklare och snabbare anmälningsformulär på hemsidan och resultatet vart EXPRESS ANMÄLAN ! Notera att detta anmälningsförfarande INTE ger fullständig information om enskilda kvällar. Detta får man fortfarande via aktuellt datum i kalendern. Lycka till och hoppas att denna nya funktion på hemsidan uppskattas : )

Anmälan kan även görs genom att välja det datum som passar Er i kalendern nedan. Klicka på detta datum och Ni får upp all information om denna afton. Längre ner finns sen anmälningsformulären för den aktuella kvällen.

Med pilarna ovanför kalendern kan Ni byta månad och se kvällar längre fram i tiden.

Varmt välkommen med Er anmälan till LOVESHACK !

Laddar… Laddar…

Nyhetsmail

Missa inte allt spännande som sker på Mellansveriges absolut skönaste oas. Ett tips är att anmäla sig till LOVESHACK´S nyhetsmail som kontinuerligt skickas ut med information om kommande kvällar, men även med små erbjudanden som inte alltid presenteras på hemsidan.

Nyhetsmail

KILLE

Nyhetsmail

PAR

Nyhetsmail

TJEJ

Supernews 2019

LOVESHACK rivstartar 2019 med en hel drös spännande och härliga nyheter för alla par, tjejer och killar som älskar att besöka en sexklubb för kravlösa och sköna möten tillsammans i en trygg och fräsch miljö.
Nedan finns ett snabbt urval av vad LOVESHACK presenterar 2019.

Pay what you want

News 2019

Pay what you want

Gästgaranti

News 2019

Gästgaranti

Girls wanna have fun

News 2019

Girls wanna have fun

Lysande armband

News 2019

Lysande armband

Klubbkvällar

LOVESHACK är sexklubben som hela tiden utvecklar sina klubbkvällar och till 2019 så presenterar LOVESHACK både tidigare favoriter samt nya spännande klubbkvällar för alla par, tjejer och singlar som vill träffas för härliga stunder tillsammans i en prefekt miljö. Nedan kan man som gäst få mer information om vintern och vårens heta kvällar på LOVESHACK.

Fredags Mix

klubbkvällar

Fredags Mix

Lust

klubbkvällar

Lust

Loveshack Nights

klubbkvällar

Loveshack Nights

Lazy Sunday

klubbkvällar

Lazy Sunday

Bed & Breakfast

LOVESHACK´S eget BED & BREAKFAST är en fullständig succé.

Våren 2017 hade LOVESHACK´S eget BED & BREAKFAST premiär och då enbart med 4 st . helt nyrenoverade rum. 2019 kan LOVESHACK presentera ett BED & BREAKFAST med totalt 11 st. rum som är helt nyrenoverade samt ett gemensamt kök och en salong plus 3 st. toaletter, 2st. duschutrymmen och en riktigt het bastu.

LOVESHACK BED & BREAKFAST är ENDAST för gäster till LOVESHACK vilket skapar en väldigt skön gemenskap och stämning. Både för och efterfesterna på BED & BREAKFAST är vida omtalade även om ordspråket är att ”Allt som händer i Degerfors, Stannar i Degerfors”.

Tveka därför inte att unna Er en skön övernattning vid nästa besök på LOVESHACK, och som bonus 2019 får alla lördagsgäster fri entré till söndagsklubben LAZY SUNDAY som även omfattar Sveriges skönaste brunch : )

BED & BREAKFAST FAKTA


Adress: Kanadagaten 4, Degerfors
Antal rum: 11 st.
Max antal gäster: 22 st.
Toalett: 3 st.
Duschutrymme: 2 st.
Bastu: 1 st.
Kök: 1 st. gemensamt kök
Salong: 1 st.
Frukost: Frukost ingår i priset
Avstånd till klubben: Ca: 500 m
Internet / Wifi: Nej, tyvärr inte i denna stund
Ingår sängkläder: Ja
Ingår duschhandduk: Ja
Incheckning: Mellan kl: 16.00 – 19.00 ankomstdagen
Utcheckning: Till senast kl: 12.00 lördagar och 13.00 söndagar
Betalning: Kontantbetalning i samband när nyckel upphämtas på klubben vid incheckning
Parkering: Gratis parkering intill fastigheten. Finns även plats för husbil, husbuss och husvagn

RUM & PRISER

Dubbelrum kostar 800 sek. natten. Totalt finns det 7  st. dubbelrum. Detta pris gäller övernattning från lördag till söndag. I dessa rum finns ingen möjlighet att boka extrasäng.

Enkelrum kostar 700 sek. natten. Det finns totalt 2 st. enkelrum. Detta pris gäller övernattning från lördag till söndag.

Suite kostar 1.000 sek. natten. Det finns totalt 2 st. och i dessa rum kan upp till 3 st. övernatta. Tillägg för extra gäst (utöver 2 st.) tillkommer med 200 sek. Dessa priser gäller lördag till söndag.

Priser som avser kampanjen som pågår 1/4 till 31/5 gäller endast övernattning Fredag till Lördag.

REGLER


Att övernatta på LOVESHACK BED & BREAKFAST är både enkelt och prisvärt. Men som vanligt finns det vissa förhållningsregler att följa vid övernattning. Dessa är både enkla och självklara !

  • Var en god gäst genom att hälsa på övriga ”Breakfast gäster”.
  • Se till att sova gott och njuta av Ert besök.
  • En bra gäst diskar och städar efter sig i köket.
  • En utmärkt gäst slänger skräp på angiven plats.
  • Den perfekta gästen tar ansvar för ev. skador som han / hon vållar i rum, kök, dusch, toalett eller på lösöre som finns i verksamheten.
  • OBS! Medhavd gäst på rummet för övernattning får EJ förekomma utan kontakt och eventuellt godkännande med LOVESHACK innan.

FRÅGOR OCH SVAR


Fråga: Hur många rum är det och storlek ?
Svar: Totalt är det 11 st. rum vara av 2 st. är enkelrum och sen finns det 7 st. dubbelrum samt 2 st. större ”suiter”.

Fråga: Hur betalar man sin bokning / besök ?
Svar: Betalning sker enbart kontant i dagsläget och görs i samband med att man anländer och checkar in samt får sin rumsnyckel.

Fråga: När kan man checka in ?
Svar: Incheckning görs med fördel mellan kl: 16.00 och fram till kl: 19.00 ankomstdagen. Rumsnyckel hämtas på klubben där även betalning sker.

Fråga: Hur långt är det till klubben från B&B ?
Svar: Avståndet är mellan klubben och B&B är drygt 500 meter.

Fråga: Finns det sängkläder ?
Svar: Ja, givetvis är det bäddade sängar.

Fråga: Ingår frukost ?
Svar: I priset ingår en varierad frukost.

Fråga: Kan man parkera sin bil eller husbil / husvagn intill fastigheten och få el till den ?
Svar: Det går utmärkt att parkera både bil, husvagn och husbil inte till fastigheten och sen få el anslutet.

Fråga: Finns det WIFI ?
Svar: Tyvärr inte idag, det är pågående arbete att kunna erbjuda.

Fråga: Är husdjur välkomna ?
Svar: Nej tyvärr, på grund av allergirisken så är inte husdjur välkomna.

Fråga: Hur fungerar utcheckningen ?
Svar: Information om detta lämnas i samband med att man checkar in.

KARTANyheter

LOVESHACK presenterar i snitt fler nyheter än någon annan klubb i landet och för att enkelt och snabbt nå ut med heta nyheter samt spännande information så har LOVESHACK valt att presentera dessa på FACEBOOK i stället för här på hemsidan.

Detta beslut har tagits då det kan vara känsligt för många att besöka hemsidan i hemmet eller via sin arbetsdator. FACEBOOK är en neutral plattform som nästan alla använder idag och är således ett enkelt och smidigt sätt att ta del av allt kul som LOVESHACK presenterar.

KLICKA PÅ BANNERN / BILDEN NEDAN FÖR ATT KOMMA TILL LOVESHACK PÅ FACEBOOK

Barmeny

15 olika starköl
7 olika vin
8 olika cider
5 olika ramlösa
3 olika läsk
6 alkofria öl & cider

LOVESHACK har Sveriges absolut bredaste och godaste utbud av dryck i sin bar. Här finns något för alla smaker och endast kvalitets märken och även dryck som inte går att köpa i varken butik eller på systembolaget.

Nya drycker och spännande smaker presenteras ständigt och tavlan med goda drinkar uppdateras ständigt med både klassiker och heta nyheter. Här på hemsidan presenteras en del av de drycker som finns i det fasta sortimentet.

Öl

barmeny

Öl

Vin & Cider

barmeny

Vin & Cider

Drinkar

barmeny

Drinkar

Alkoholfritt

barmeny

Alkoholfritt

Älgskog – Sveriges första swing öl

Efter väldigt mycket arbete under 2018 så kunde LOVESHACK som första swingklubb i Sveriges historia stolt presentera en helt egen starköl, ÄLGSKOG – SVERIGES FÖRSTA SWING ÖL.

Läs mer...


LOVESHACK arbetar ständigt med att kunna presentera samt erbjuda helt unika nyheter för alla som älskar att träffas för underbara möten på flera i en perfekt miljö.

Arbetet med ÄLGSKOG föddes efter en rekord het sommarnatt 2018 när alla gäster var totalt utmattade av både värmeslag och törst. I takt med att sommarklubben denna sommar slog nya rekord i både temperatur som i antal gäster så inleddes arbetet med att utveckla en helt egen starköl som skulle passa lika bra som sällskapsdryck som till det svenska och asiatiska köket.

Tillsammans med GAMMELBACKA BRYGGERI inleddes arbetet med att skapa svensk historia genom att lansera Sveriges absolut första swing öl, och till slutet av 2018 så kunde LOVESHACK stolt presentera ÄLGSKOG.

Så, tveka inte att beställa en ÄLGSKOG vid nästa stop i LOVESHACK baren under 2019.

PRODUKTINFORMATION
NAMN: ÄLGSKOG – SVERIGES FÖRSTA SWING ÖL
PREMIÄR: Tisdag 25:e December 2018
PRIS: Introduktionspris 40:- sek (ord. 49:-)
VOLYMPROCENT ALKOHOL: 4,5%
FÖRPACKNING: 33 cl. glasflaska
INGRIDIENSER: Vatten, kornmalt, humle (starköl)
URSPRUNG: Karlskoga Sverige Världen
BESKRIVNING: ÄLGSKOG är en ljus pilsner med en balanserad sötma och beska som har en klar maltsmak vilket gör den till en otroligt lättdrucken starköl.
PASSAR TILL: Perfekt som sällskapsdryck men även till svenska husmansrätter och asiatisk mat med en tydlig hetta.

Sist vill både Mia och Mattias tacka Tony GAMMELBACKA BRYGGERI för all hans kunskap och expertis samt även glädje i att vilja vara med i att utveckla samt producera SVERIGES FÖRSTA SWING ÖL !

Kontakt

Välkommen att kontakta LOVESHACK om Ni har frågor eller funderingar kring ett besök, kommande arrangemang eller verksamheten i stort. I och med lanseringen av nya hemsidan 2019 så har LOVESHACK valt att minska ner på tidigare kontakt möjligheter som kontaktformulär på hemsidan men även KIK och Chatt Supporten som den tidigare hemsidan hade.

För kontakt med LOVESHACK rekommenderas främst de mobilnummer som anges nedan samt sms. Det går även bra att skicka mail men räkna med att återkopplingen där inte blir lika snabb som om man ringer eller skickar sms. Notera dock att svar på mobilen inte alltid kan garanteras.

Mia

Anmälningar + Bed & Breakfast
Tel: 0793-101306

Mattias

Hemsida + övriga frågor
Tel: 0793-101305
fest@loveshack.nu
Herrgårdsgatan 2 693 31 Degerfors
287 km från Oslo
249 km från Göteborg
72 km från Karlstad
56 km från Örebro
235 km från Mora
253 km från Stockholm

Gästbook

Välkommen till LOVESHACK GÄSTBOK som är fylld med glada och trevliga inlägg från gäster som besökt oasen i metropolen Degerfors. Tveka inte att lämna ett eget inlägg efter ett besök eller inför ett kommande besök. Tänk på att hålla god ton i inläggen så slipper de sållas bort.

Skriv ett nytt inlägg i gästboken

 
 
 
 
 
 
 
Fält markerade med * är obligatoriska. Din e-postadress kommer inte att publiceras.
Av säkerhetsskäl sparas IP-adressen. LOVESHACK förbehåller sig rätten att redigera, ta bort eller att inte publicera poster som kan anses olämpliga.
1466 entries.
Vattenmannen75 från Laxå skrev på 2019-08-22 at 08:38:
Helgen närmar sig. Ser fram emot lördagen då jag och min kompis Hardy444 gör besök. Ser fram emot mycket kul och sköna stunder med trevliga människor.
Ses vi där?
(vattenmannen75 på BC)
Fun&Pleasure från Sundsvall skrev på 2019-08-20 at 22:52:
På lördag den 24:e kommer vi besöka bästa klubben. Vi ser fram emot att träffa många nya och gamla bekantskaper både på klubben och på B&B, men ser framförallt fram emot glassbaren. 🙂
Hardy444 skrev på 2019-08-19 at 21:20:
Lördag den 24:e blir det en tur till klubben.
Hoppas på mycket kul och trevliga människor. Tar med mig vattenmannen på vägen 😊
Hardy444 på bc
R från västkusten skrev på 2019-08-18 at 20:55:
Gjorde mitt andra besök i fredags.
Blev en härlig kväll trots få gäster. Både på klubben och B&B.
Håller med tidigare inlägg, L&A riktigt härliga tjejer 😉
Får se till att vänta kortare tid innan nästa besök (var ett år emellan)...
Tack Mattias och Mia att ni kämpar o håller igång denna trevliga verksamhet!
/R. ("Med_lem" på BC)
Romeooscar från Hudiksvall skrev på 2019-08-18 at 19:52:
Hej alla fina människor som Jag hade äran och nöjen att uppleva en fantastisk helg med er. Tack för det.
Och tack Mattias och Mia för allt ni gör för oss gäster.
A och S från Göteborg skrev på 2019-08-18 at 15:31:
Nu är vi hemma!
Stort tack för en fantastisk lördagkväll ni fina människor som var på LS.
Att umgås, skratta och utföra diverse atletiska aktiviteter med er ger mig och S skrattrutor på magen.
Extra många mjuka kyssar till L****a som jag blev "förälskad" i.....
Du är fucking amazing😍.
Och N****s.....din framtoning får en kvinna att smälta som glass i solen.
Många kramar
A OCH S
Tauriesparet på bc
Futuere skrev på 2019-08-18 at 14:51:
Gjorde igår, lördag 17/8 vårt andra besök på LS och vill tacka alla inblandade för ytterligare en fantastisk kväll, natt och morgon. Många glada skratt och härlig sex blev det även denna gång 😍 Ett extra stort tack till Mia och Mattias som gör detta möjligt 🤗
Kramar från futuere (på BC)
Lenoa från Arvika skrev på 2019-08-18 at 12:35:
Tack alla för en fantastisk lördag på klubben. Var första gången för mig.
Är imponerad av att träffa så mycket trevliga människor, få uppleva en så fin miljö.
Stor eloge till Mia och Mattias för hur väl detta fungerade och hur frächt allt var.
Absolut ett ställe jag kan rekommendera och återkomma till.
Lenoa som var där lördag 17 augusti
Kryssningsparet skrev på 2019-08-18 at 12:20:
Nu är vi hemma efter en hel helg på B&B och klubbesök i dagarna 2! Och vilken helg det blev! Så himla trevligt att få träffa alla mysiga människor. Mycket skratt och fantastiskt sex. Stort tack till alla par, singel killar och tjejer och Mia och Mattias så klart! Längtar redan till nästa gång....
Kramar från kryssningsparet (på BC)
vattenmannen75 från Laxå skrev på 2019-08-18 at 11:44:
Väldigt trevlig kväll! Stort tack till er som förgyllde den extra mycket.
Laddar nu om för lördagen den 24e vilket får bli min sommar final då jag missar den officiella helgen efter. Hoppas på många goa och härliga människor.
Ses på lördag! 🙂

vattenmannen75
Niklas skrev på 2019-08-18 at 03:50:
W o w vilken Underbar kväll jag fick vara med om.
Vilka underbara människor ni är allihop. Mattias & Mia tusen tack.
Extra många tack till Anna och Linnéa .
Bo76ma på Kik
Ses snart igen 🙂
Anna från Göteborg skrev på 2019-08-16 at 18:26:
TatTed Animal (de fina svartskallarna)....ni var oerhört trevliga att samtala med och era tatueringar var konstverk💋❤
Vänligen Anna i klänningen😙
N och C från Värmland skrev på 2019-08-15 at 19:48:
Hej!
Vi kommer till LS på lördag.
Kommer även bo på deras B&B
Ser fram emot en riktigt härlig helg! 🙂😍
UD3543 på BC
A & S från Göteborg skrev på 2019-08-15 at 16:25:
Jag läste att det önskas fler vackra kvinnor till underbar sex med andra kvinnor nu på lördag.....
Självklart anmäler jag mig till den fantastiska kvällen!
Så jag kommer med S på lördag💖❤💋💋
Vänligen A. Tauriesparet på bc.
Lasse från Örebro skrev på 2019-08-14 at 11:48:
Nu äntligen har jag kommit mej för att skriva några rader.
Vilken härlig kväll / natt på först B&B sedan på klubben den 10/8.
Det blev en fin & skön namnsdag för mej.
Tack alla som gjorde mitt besök så trivsamt. Ni vet vilka ni är.
Kommer tillbaka snart igen.
//Lasse
AC 86 från Örebro skrev på 2019-08-13 at 22:36:
Tjaa!
På lördag kör jag till LS från Örebro 🙂
Fler som vill följa med?
AC 86 på bc
ANNA från Göteborg skrev på 2019-08-13 at 21:53:
Jag Anna efterlyser er bisexuella eller binyfikna kvinnor till LS den 24/8. Jag tokälskar den kvinnliga kroppen och önskar en egen stund med endast kvinnor i ett av rummen. Vi njuter tillsammans och våra respektive får titta på.....för att senare bjudas in i leken.
Min dröm vore 4 vackra kvinnor i ett fantastiskt samspel....
Hoppas innerligt att det finns kvinnor på plats den kvällen som önskar uppleva den kvällen tillsammans med mig.
Vänligen Anna. Tauriesparet på bc
Futuere från Värmland skrev på 2019-08-13 at 18:19:
Som framkommit i tidigare kommentarer var det en riktigt trevlig kväll den 10/8, både på klubben och på B&B. Så bra att vi inte vill vänta allt för länge med att åka dit igen.
Det blir alltså ett nytt besök lördagen den 24/8 och vi hoppas på en lika fantastiskt kväll bland både nya och bekanta ansikten (eller andra kroppsdelar).

mvh Futuere (samma på BC)
patrick från Borlänge skrev på 2019-08-13 at 17:18:
Jag har anmäla mig idg och hoppas att besöka klubben lordag den 17/8.
Jag kommer att köra bilen från Falun. Det finns plats om du/ni vill samåka 🙂
A och S från Göteborg skrev på 2019-08-12 at 23:22:
Tack ni fina människor som besökte LS den 10/8!
En sådan obeskrivligt trevlig kväll med mycket skratt vid middagsbordet. Bedårande vackra kvinnor och lyhörda män.
Efterfesten på BB var spännande trots att drycken tog slut😂.
Jag minns er 2 singelmän som bodde i varsitt enkelrum. J ochT.....vi pratade vikten av att dofta gott.....vilket ni båda gjorde.
Ni får gärna återkomma till LS. Ni var båda attraktiva och trevliga.
Vi är redan inbokade på nytt besök den 24/8.
Vänligen Tauriesparet på bc......
Master skrev på 2019-08-12 at 19:37:
Hallå alla heta hunks som älskar LOVESHACK : )

Redan nu kan LOVESHACK avslöja att det kommer 4 st. glada och trevliga samt galet sköna singeltjejer på besök den kommande helgen (16-17:e Augusti). Samtliga tjejer kommer att övernatta på LOVESHACK´S eget BED & BREAKFAST.

Önskemål har framförts att det önskas fler singeltjejer att njuta tillsammans med i sommarnatten, men även par och sen givetvis en massa heta och snygga hunks som är mellan 25 till +- 45 år : )

Så, tveka inte att gör Er anmälan NU om Ni är tjej, par eller kille och önskar en härlig helg med spännande och sköna möten i sommarnatten.
Nudistjavisst19 skrev på 2019-08-12 at 14:38:
Hemma igen efter ett helt underbart premiärbesök i lördags😍Vi Kommer garanterat tillbaka. Förfesten på B&B gjorde hela kvällen så avspänd och härlig. Tack alla inblandade hoppas vi kan träffas igen❤️
Hardy444 skrev på 2019-08-11 at 18:40:
Härlig lördagkväll på klubben.
Några välbekanta ansikten och några nya.
En hel del skratt och en hel del fysiska aktiviteter. Tack till er alla som gjorde kvällen så bra.
Hoppas vi ses snart igen 😊
Futuere skrev på 2019-08-11 at 17:02:
Fick en fantastisk kväll/natt vid vårt premiärbesök på klubben och på B&B. Det lär bli fler besök 😍
Vattenmannen75 från Laxå skrev på 2019-08-11 at 13:32:
Tack ni sköna kvinnor för en härlig kväll! Hoppas vi ses snart igen! 🙂
TatTed Animal skrev på 2019-08-11 at 03:59:
D va kul o prata med heta kvinnan i klänning..... Mvh 2 vältränade svartskallar : )
Andgus från Stockholm skrev på 2019-08-10 at 08:21:
Kommer att besöka er härliga klubb den 16-17/8. Hoppas få träffa många härliga människor med bra energi. Bor på B&B båda nätterna.
Skönt att få lite energi nu när man börjat jobba.

Andgus på BC
Hardy444 skrev på 2019-08-07 at 19:39:
Gör ett besök på lördag.
Hoppas på många trevliga och roliga människor.
Hardy444 på bc.
vattenmannen75 från Laxå skrev på 2019-08-06 at 08:10:
Kör ett besök på lördag igen 🙂

vattenmannen75 på bc
Lucky_couple skrev på 2019-08-05 at 23:50:
Vi besöker Loveshack både den 9 och 10 augusti. Vi bor på B&B. Hoppas att vi blir många båda dagarna.

Vi samma namn på BC som här!
Uppsalakille skrev på 2019-08-05 at 21:23:
Tack alla inblandade för en sjukt trevlig och busig helg på loveshack 😉
Mitt andra besök på klubben och första helgen på deras underbara B&B som var över förväntan 🙂
Åter igen tack till alla nya bekantskaper på klubben och på deras B&B 🙂
Och sist men inte minst ett stort stort tack till värdparet Mia och Mattias som ser till att allt är tipptopp för oss gäster, tack 🙂

MVH Uppsalakille

(mysig-kille på bc)
Couriuspar skrev på 2019-08-05 at 19:39:
S och A, har ni en profil i Bodycontact?
Vi kommer att vara där också.
Couriuspar från Wermland skrev på 2019-08-05 at 19:37:
Hej,
hur många par kommer på lördagen den 10 augusti?
S och A från Göteborg skrev på 2019-08-05 at 17:58:
På lördag besöker vi klubben och boendet. Hoppas på trevliga människor på både klubb och boendet.
Xxcouple från Åland skrev på 2019-08-04 at 23:46:
Vilken härlig kväll det blev! ❤
Tack alla som var där och bidrog till en skön kväll, och tack Mia och
Mathias för att ni gör detta möjligt!
Trevligt aft så många killar dök upp! 😍
Ses snart igen!
Puss alla!
Magnus S skrev på 2019-08-04 at 22:25:
Säger bara vilket underbart ställe.
Tack Alla på B&B som bodde där fredag och lördag.
Vilka härliga och sociala människor ni är.
Tack Mia & Mathias för denna härliga klubb.
så fräscht ställe med god mat och dryck,
Nu ser man fram mot nästa besök.
Fick man mersmak absolut
Mvh Magnus S / Snickarn på bc
Perochpia skrev på 2019-08-04 at 21:21:
Tack alla inblandade, med ömma muskler tackar ålänningarna för sig. Och en extra kram till Mia och Matthias!
B&C från Linköping skrev på 2019-08-04 at 14:41:
Tack alla som vi fick förmånen att umgås med på B&B och på klubbens madrasser, för en fantastiskt trevlig o skön lördagskväll o natt.

Tack även till Mia o Mattias för en i vanlig ordning mycket bra arrangerad kväll, med regelbundna energitillskott, så vi madrassidrottare orkar ända in i kaklet 🙂

Kram på er allesammans, o hoppas vi ses snart igen

//Snuskparet på BC
Snickarn skrev på 2019-08-02 at 14:21:
Tänkte göra mitt första besök på LS idag.
Kommer även vara med imorgon.
Tänkte prova B&B också.
Hoppas träffa många trevliga människor.
Har samma namn på BC
Skriv gärna där om ni kommer i helgen.
Ha det gott
Skeden från Uppsala skrev på 2019-08-02 at 11:02:
Jag kommer nu på lördag 3/8. Det var ett tag sen sist, men ser fram emot en skön kväll med trevliga människor.
Har samma namn på BC..