FETA BEATS !

Loveshack presenterar Dreams

Välkommen till DREAMS – Sommarklubben där drömmar uppfylls, upplevs och förverkligas !

Sommaren 2019 så presenterar LOVESHACK en fantastisk och underbar sommarklubb för alla par, tjejer och killar som denna sommar vill uppfylla och uppleva samt förverkliga sina sexuella drömmar i sommarnatten tillsammans med andra.

Årets sommarklubb har därför fått namnet DREAMS då detta speglar LOVESHACKS´S ambition att erbjuda en perfekt miljö där alla sexuella inriktningar kan leva ut samt förverkliga sina drömmar i en trygg och fräsch miljö.

DREAMS = SOMMARMAT + KAFFEBAR + JUICEBAR + GLASSBAR + VICKNING + DUSCHHANDDUK
DREAMS är sommarklubben som inte bara uppfyller sommarens alla sexuella drömmar utan även bjuder alla inbjudna gäster på Sveriges absolut bästa och bredaste utbud av extra bonus hela sommaren.

Varje afton som DREAMS har öppet så bjuder köket på enklare sommarmat samt juicebar och kaffebar fram till kl: 22.00. Strax innan midnatt när temperaturen är hetare än helvetet av alla sexuella lekar så kyler baren ner med LOVESHACK´S klassiska glassbar med strössel, glassfudge och olika toppings. Som sista bonus så avrundas natten med en extra energikick till alla sexatleter när den klassiska LOVESHACK vickningen serveras.

Allt detta gör att DREAMS troligtvis är sommarsveriges absolut bästa sommarklubb 2019. Tveka därför inte att omgående planera samt anmäla sommarens alla besök på LOVESHACK. Önskar man även övernatta på LOVESHACK´S eget BED & BREAKFAST så bör detta göras i god tid då antalet övernattningar denna sommar kommer att slå rekord.

DREAMS INFO
Datum: 28:e Juni till 30:e Augusti
Öppethållande: Fredagar och Lördagar
Öppettider: 20.00 – 02.30
Insläpp: 20.00 – 22.00
Efterinsläpp: Nej
Inriktning: Dreams – Sommarklubben där drömmar förverkligas
Middag: Ja, ingår i entrén till kl: 22.00
Kaffebar: Ja, ingår i entrén till kl: 22.00
Juicebar: Ja, ingår i entrén till kl: 22.00
Glassbar: Ja inkl. toppings, glassfudge & strössel
Vickning: Ja, klassisk LOVESHACK vickning
Duschhandduk: Ja, 1 st. ingår i entrépriset
Medlemsavgift: Nej, LOVESHACK har inget medlemskap
Parkering: Gratis för bil, husbil & husvagn
Entré: Endast 250:- per person (HELT GALET BILLIGT)

Vem / vilka passar DREAMS för ?
DREAMS är sommarklubben för alla sexhungriga par, tjejer och killar som vill uppleva och förverkliga sina sexuella drömmar i sommarnatten.

ANMÄLAN
För att kunna besöka LOVESHACK så krävs det att man anmäler sig här på hemsidan. Att anmäla sig är ett krav då verksamhetens serveringstillstånd enbart gäller för slutna sällskap. Anmälan görs via formuläret nedan och där kan Ni även boka övernattning på BED & BREAKFAST samt boka EL, DUSCH och TOALETT om Ni har husbil eller husvagn.

OBS! Samtliga anmälningar behandlas manuellt och en inbjudan skickas vanligtvis inom 24 timmar som sms.


Sist önskar Mia och Mattias alla nya som tidigare gäster varmt välkomna till DREAMS och LOVESHACK sommaren 2019. Tveka inte att rekommendera DREAMS till alla som kan tänkas vara sugna på att vilja uppfylla och uppleva samt förverkliga sina sexuella drömmar sommaren 2019.

Varma LOVESHACK hälsningar

/ Mia och Mattias

Välkommen till Sveriges närmsta sexklubb

287 km från Oslo
249 km från Göteborg
72 km från Karlstad
56 km från Örebro
235 km från Mora
253 km från Stockholm

Hejsan, och varmt välkommen till LOVESHACK !

LOVESHACK rivstartar 2019 med en helt ny hemsida som är sprängfylld med en massa spännande godis för alla par, tjejer och killar i universum som älskar att träffas för sköna möten på flera i en trygg och fräsch miljö i stället för att sitta hemma, eller besöka andra klubbar som kräver en dyr entré samt ett medlemskap.

Som vanligt spänner LOVESHACK musklerna och presenterar flera spännande nyheter 2019 som är helt unika. Mer information om dessa finns givetvis här på hemsidan så ta lite tid att gå igenom allt trevligt som LOVESHACK erbjuder och presenterar för alla som vill träffas för härliga stunder 2019.

Sen måste det även nämnas att LOVESHACK inte bara är Mellansveriges bästa och trevligaste sexklubb, det är även Sveriges närmsta sexklubb räknat i alla väderstreck !

Om Loveshack

Den 5:e November 2016 så hade LOVESHACK premiär och sen dess har målet hela tiden varit att erbjuda Sveriges absolut enklaste och mest prisvärda oas för alla par, tjejer och killar som vill träffas för spännande och sköna möten på flera i en perfekt miljö.

Läs mer...


Allt började långt bak i förhistorisk tid då ett par tröttnade på att åka kors och tvärs i detta avlånga land för att besöka klubbar som krävde en dyr medlemsavgift samt en hög entré. Kostnaden för resa tur och retur med en inledande middag på stan och sen kostnaden för ett medlemskap och en entré plus lite inköp av dryck under kvällen samt övernattning på hotell slutade på över 2.500:- sek. ! ! ! – Shit, det vart nästan priset för en resa till Gran Canaria.

Något måste göras. Säkert fanns det fler par och även singlar i Mellansverige som gärna vill slippa långa och dyra resor samt höga entrékostnader och till det sen ett trist utbud av dryck i baren till överpris.

Målet blev att skapa en oas för alla som älskar att träffas för sexuella möten utan att behöva betala en dyr medlemsavgift eller en hög entré. Fokus var även trevliga middagar med god mat och till detta ett rejält utbud av underbar dryck till bra pris i stället för lådvin och tysköl.

Men innan allt detta kunde förverkligas fullt ut så behövdes en lämplig lokal och efter en hel del letande så hittades den fastighet som LOVESHACK hyr idag. Med en stöttande fastighetsägare som tycker att kulturen i Degerfors måste utvecklas så påbörjades resan med att skapa Sveriges BÄSTA sexklubb. En resa som fortfarande pågår och där nya krav hela tiden ställs för att bli lite bättre i både service, utbud och upplevelser.

Som klubb utmanar LOVESHACK hela tiden med att skapa nyheter som är helt unika för denna underbara värld av spännande möten. Det kanske tydligaste beviset på att LOVESHACK ständigt spänner musklerna var när klubben firade 2 års jubileum 2018 och då bjöd på gratis födelsedagskalas för hela 90 st. personer. Aldrig tidigare har en sexklubb i Sverige bjudit så många gäster på så mycket helt gratis !

Innan 2018 avslutades så presenterade LOVESHACK även swing världens absolut största nyhet, ÄLGSKOG – Sveriges första swing öl ! LOVESHACK är mycket stolta att kunna erbjuda en helt egen starköl i baren tillsammans med Sveriges absolut bästa och bredaste dryckesutbud. Ingen sexklubb i detta land har ett så stort utbud av dryck som LOVESHACK !

2019 så fortsätter LOVESHACK sin resa med att presentera en massa spännande nyheter som ingen annan klubb i Sverige erbjuder. Lita på att LOVESHACK alltid kommer att vara sexklubben som är lite enklare och mycket trevligare samt givetvis även billigare än alla andra klubbar i detta avlånga land.

Varmt välkommen att anmäla Er här på hemsidan till alla härliga kvällar 2019.

/ Mia och Mattias

Att besöka Loveshack

LOVESHACK är Sveriges absolut enklaste och mest prisvärda oas för alla par, tjejer och killar som älskar att träffas för sexuella lekar i en trygg och fräsch miljö i stället för att lägga massa tid och energi på att nätragga eller besöka andra klubbar som kräver ett dyrt medlemskap samt har en dyr entré.

Som tjej...


LOVESHACK kan man som tjej både enkelt, anonymt och kravlöst leka samt njuta tillsammans med par, tjejer och killar i en skön och avslappnad miljö i stället för att stå ut med raggande killar på krogen som har svårt att respektera den moderna kvinnans NEJ.

LOVESHACK är således ett tryggt och trevligt alternativ i stället för att bjuda hem okända män eller åka på en osäker sexträff.

Som par...


Många par som besöker LOVESHACK berättar om oändliga kaffeträffar och middagar som sen slutat i en hemresa utan sexuell utlevnad. Att besöka LOVESHACK som par är därför ett perfekt alternativ i stället för att lägga en massa tid och energi på att nätragga och sen åka på möten som aldrig leder till något.

LOVESHACK är Sveriges enklaste och mest prisvärda sexklubb att besöka om man önskar en fräsch och trygg miljö för lek med andra par eller singlar i stället för trista helger hemma.

För par som enbart är sugna på att vilja njuta tillsammans med andra par så presenterar LOVESHACK en gång i månaden den alltid lika uppskattade LOVESHACK NIGHT som är en afton för endast par och tjejer som vill leka utan singelkillar.

Dessa kvällar inleds alltid med klassisk välkomstdrink samt mingel där nya och tidigare gäster får möjlighet att bli små sugna på varandra innan köket bjuder alla gäster till bords för en sittande middag som bordsserveras. Under middagen blir det oftast mycket bra stämning och gemenskap som gör att det blir mycket enklare att sen mötas i kvällens heta lekar.

Önskar man som par i stället njuta med en eller flera singelkillar så presenteras flera spännande mixkvällar där man givetvis även kan njuta med andra par.

Så, i stället för att sitta hemma en helg så är ett säkert tips att besöka LOVESHACK och önskar man krydda besöket extra mycket så rekommenderas övernattning på LOVESHACK BED & BREAKFAST som är helt unikt i Sverige. Läs mer om denna underbara möjlighet att både umgås samt njuta med både par och singlar längre ner på denna hemsida.

Som kille...


Många killar lägger onödigt mycket tid och energi på att nätragga via webben eller olika appar på mobilen i stället för att besöka LOVESHACK som är Sveriges absolut enklaste och mest prisvärda sexklubb.

Allt som krävs är en anmälan här på hemsidan och sen hoppas på en inbjudan via sms.

LOVESHACK är ett självklart val av oas att besöka i stället för trista helger hemma eller dyra drinkar på krogen. Så, tveka inte att kolla kalendern omgående för den kväll som passar att anmäla sig till redan NU !

Anmälan & Kalender

För att kunna besöka LOVSHACK så måste alla gäster anmäla sig och sen få en inbjudan via sms. Anmälan är obligatorisk då LOVESHACK har ett serveringstillstånd som enbart gäller för slutna sällskap. Enligt lag måste alla gäster till dessa tillställningar vara föranmälda och inbjudna.

NYHET – EXPRESS ANMÄLAN
LOVESHACK har lyssnat på Er gäster som önskat ett enklare och snabbare anmälningsformulär på hemsidan och resultatet vart EXPRESS ANMÄLAN ! Notera att detta anmälningsförfarande INTE ger fullständig information om enskilda kvällar. Detta får man fortfarande via aktuellt datum i kalendern. Lycka till och hoppas att denna nya funktion på hemsidan uppskattas : )

Anmälan kan även görs genom att välja det datum som passar Er i kalendern nedan. Klicka på detta datum och Ni får upp all information om denna afton. Längre ner finns sen anmälningsformulären för den aktuella kvällen.

Med pilarna ovanför kalendern kan Ni byta månad och se kvällar längre fram i tiden.

Varmt välkommen med Er anmälan till LOVESHACK !

Laddar… Laddar…

Nyhetsmail

Missa inte allt spännande som sker på Mellansveriges absolut skönaste oas. Ett tips är att anmäla sig till LOVESHACK´S nyhetsmail som kontinuerligt skickas ut med information om kommande kvällar, men även med små erbjudanden som inte alltid presenteras på hemsidan.

Nyhetsmail

KILLE

Nyhetsmail

PAR

Nyhetsmail

TJEJ

Supernews 2019

LOVESHACK rivstartar 2019 med en hel drös spännande och härliga nyheter för alla par, tjejer och killar som älskar att besöka en sexklubb för kravlösa och sköna möten tillsammans i en trygg och fräsch miljö.
Nedan finns ett snabbt urval av vad LOVESHACK presenterar 2019.

Pay what you want

News 2019

Pay what you want

Gästgaranti

News 2019

Gästgaranti

Girls wanna have fun

News 2019

Girls wanna have fun

Lysande armband

News 2019

Lysande armband

Klubbkvällar

LOVESHACK är sexklubben som hela tiden utvecklar sina klubbkvällar och till 2019 så presenterar LOVESHACK både tidigare favoriter samt nya spännande klubbkvällar för alla par, tjejer och singlar som vill träffas för härliga stunder tillsammans i en prefekt miljö. Nedan kan man som gäst få mer information om vintern och vårens heta kvällar på LOVESHACK.

Fredags Mix

klubbkvällar

Fredags Mix

Lust

klubbkvällar

Lust

Loveshack Nights

klubbkvällar

Loveshack Nights

Lazy Sunday

klubbkvällar

Lazy Sunday

Bed & Breakfast

LOVESHACK´S eget BED & BREAKFAST är en fullständig succé.

Våren 2017 hade LOVESHACK´S eget BED & BREAKFAST premiär och då enbart med 4 st . helt nyrenoverade rum. 2019 kan LOVESHACK presentera ett BED & BREAKFAST med totalt 11 st. rum som är helt nyrenoverade samt ett gemensamt kök och en salong plus 3 st. toaletter, 2st. duschutrymmen och en riktigt het bastu.

LOVESHACK BED & BREAKFAST är ENDAST för gäster till LOVESHACK vilket skapar en väldigt skön gemenskap och stämning. Både för och efterfesterna på BED & BREAKFAST är vida omtalade även om ordspråket är att ”Allt som händer i Degerfors, Stannar i Degerfors”.

Tveka därför inte att unna Er en skön övernattning vid nästa besök på LOVESHACK, och som bonus 2019 får alla lördagsgäster fri entré till söndagsklubben LAZY SUNDAY som även omfattar Sveriges skönaste brunch : )

BED & BREAKFAST FAKTA


Adress: Kanadagaten 4, Degerfors
Antal rum: 11 st.
Max antal gäster: 22 st.
Toalett: 3 st.
Duschutrymme: 2 st.
Bastu: 1 st.
Kök: 1 st. gemensamt kök
Salong: 1 st.
Frukost: Frukost ingår i priset
Avstånd till klubben: Ca: 500 m
Internet / Wifi: Nej, tyvärr inte i denna stund
Ingår sängkläder: Ja
Ingår duschhandduk: Ja
Incheckning: Mellan kl: 16.00 – 19.00 ankomstdagen
Utcheckning: Till senast kl: 12.00 lördagar och 13.00 söndagar
Betalning: Kontantbetalning i samband när nyckel upphämtas på klubben vid incheckning
Parkering: Gratis parkering intill fastigheten. Finns även plats för husbil, husbuss och husvagn

RUM & PRISER

Dubbelrum kostar 800 sek. natten. Totalt finns det 7  st. dubbelrum. Detta pris gäller övernattning från lördag till söndag. I dessa rum finns ingen möjlighet att boka extrasäng.

Enkelrum kostar 700 sek. natten. Det finns totalt 2 st. enkelrum. Detta pris gäller övernattning från lördag till söndag.

Suite kostar 1.000 sek. natten. Det finns totalt 2 st. och i dessa rum kan upp till 3 st. övernatta. Tillägg för extra gäst (utöver 2 st.) tillkommer med 200 sek. Dessa priser gäller lördag till söndag.

Priser som avser kampanjen som pågår 1/4 till 31/5 gäller endast övernattning Fredag till Lördag.

REGLER


Att övernatta på LOVESHACK BED & BREAKFAST är både enkelt och prisvärt. Men som vanligt finns det vissa förhållningsregler att följa vid övernattning. Dessa är både enkla och självklara !

  • Var en god gäst genom att hälsa på övriga ”Breakfast gäster”.
  • Se till att sova gott och njuta av Ert besök.
  • En bra gäst diskar och städar efter sig i köket.
  • En utmärkt gäst slänger skräp på angiven plats.
  • Den perfekta gästen tar ansvar för ev. skador som han / hon vållar i rum, kök, dusch, toalett eller på lösöre som finns i verksamheten.
  • OBS! Medhavd gäst på rummet för övernattning får EJ förekomma utan kontakt och eventuellt godkännande med LOVESHACK innan.

FRÅGOR OCH SVAR


Fråga: Hur många rum är det och storlek ?
Svar: Totalt är det 11 st. rum vara av 2 st. är enkelrum och sen finns det 7 st. dubbelrum samt 2 st. större ”suiter”.

Fråga: Hur betalar man sin bokning / besök ?
Svar: Betalning sker enbart kontant i dagsläget och görs i samband med att man anländer och checkar in samt får sin rumsnyckel.

Fråga: När kan man checka in ?
Svar: Incheckning görs med fördel mellan kl: 16.00 och fram till kl: 19.00 ankomstdagen. Rumsnyckel hämtas på klubben där även betalning sker.

Fråga: Hur långt är det till klubben från B&B ?
Svar: Avståndet är mellan klubben och B&B är drygt 500 meter.

Fråga: Finns det sängkläder ?
Svar: Ja, givetvis är det bäddade sängar.

Fråga: Ingår frukost ?
Svar: I priset ingår en varierad frukost.

Fråga: Kan man parkera sin bil eller husbil / husvagn intill fastigheten och få el till den ?
Svar: Det går utmärkt att parkera både bil, husvagn och husbil inte till fastigheten och sen få el anslutet.

Fråga: Finns det WIFI ?
Svar: Tyvärr inte idag, det är pågående arbete att kunna erbjuda.

Fråga: Är husdjur välkomna ?
Svar: Nej tyvärr, på grund av allergirisken så är inte husdjur välkomna.

Fråga: Hur fungerar utcheckningen ?
Svar: Information om detta lämnas i samband med att man checkar in.

KARTANyheter

LOVESHACK presenterar i snitt fler nyheter än någon annan klubb i landet och för att enkelt och snabbt nå ut med heta nyheter samt spännande information så har LOVESHACK valt att presentera dessa på FACEBOOK i stället för här på hemsidan.

Detta beslut har tagits då det kan vara känsligt för många att besöka hemsidan i hemmet eller via sin arbetsdator. FACEBOOK är en neutral plattform som nästan alla använder idag och är således ett enkelt och smidigt sätt att ta del av allt kul som LOVESHACK presenterar.

KLICKA PÅ BANNERN / BILDEN NEDAN FÖR ATT KOMMA TILL LOVESHACK PÅ FACEBOOK

Barmeny

15 olika starköl
7 olika vin
8 olika cider
5 olika ramlösa
3 olika läsk
6 alkofria öl & cider

LOVESHACK har Sveriges absolut bredaste och godaste utbud av dryck i sin bar. Här finns något för alla smaker och endast kvalitets märken och även dryck som inte går att köpa i varken butik eller på systembolaget.

Nya drycker och spännande smaker presenteras ständigt och tavlan med goda drinkar uppdateras ständigt med både klassiker och heta nyheter. Här på hemsidan presenteras en del av de drycker som finns i det fasta sortimentet.

Öl

barmeny

Öl

Vin & Cider

barmeny

Vin & Cider

Drinkar

barmeny

Drinkar

Alkoholfritt

barmeny

Alkoholfritt

Älgskog – Sveriges första swing öl

Efter väldigt mycket arbete under 2018 så kunde LOVESHACK som första swingklubb i Sveriges historia stolt presentera en helt egen starköl, ÄLGSKOG – SVERIGES FÖRSTA SWING ÖL.

Läs mer...


LOVESHACK arbetar ständigt med att kunna presentera samt erbjuda helt unika nyheter för alla som älskar att träffas för underbara möten på flera i en perfekt miljö.

Arbetet med ÄLGSKOG föddes efter en rekord het sommarnatt 2018 när alla gäster var totalt utmattade av både värmeslag och törst. I takt med att sommarklubben denna sommar slog nya rekord i både temperatur som i antal gäster så inleddes arbetet med att utveckla en helt egen starköl som skulle passa lika bra som sällskapsdryck som till det svenska och asiatiska köket.

Tillsammans med GAMMELBACKA BRYGGERI inleddes arbetet med att skapa svensk historia genom att lansera Sveriges absolut första swing öl, och till slutet av 2018 så kunde LOVESHACK stolt presentera ÄLGSKOG.

Så, tveka inte att beställa en ÄLGSKOG vid nästa stop i LOVESHACK baren under 2019.

PRODUKTINFORMATION
NAMN: ÄLGSKOG – SVERIGES FÖRSTA SWING ÖL
PREMIÄR: Tisdag 25:e December 2018
PRIS: Introduktionspris 40:- sek (ord. 49:-)
VOLYMPROCENT ALKOHOL: 4,5%
FÖRPACKNING: 33 cl. glasflaska
INGRIDIENSER: Vatten, kornmalt, humle (starköl)
URSPRUNG: Karlskoga Sverige Världen
BESKRIVNING: ÄLGSKOG är en ljus pilsner med en balanserad sötma och beska som har en klar maltsmak vilket gör den till en otroligt lättdrucken starköl.
PASSAR TILL: Perfekt som sällskapsdryck men även till svenska husmansrätter och asiatisk mat med en tydlig hetta.

Sist vill både Mia och Mattias tacka Tony GAMMELBACKA BRYGGERI för all hans kunskap och expertis samt även glädje i att vilja vara med i att utveckla samt producera SVERIGES FÖRSTA SWING ÖL !

Kontakt

Välkommen att kontakta LOVESHACK om Ni har frågor eller funderingar kring ett besök, kommande arrangemang eller verksamheten i stort. I och med lanseringen av nya hemsidan 2019 så har LOVESHACK valt att minska ner på tidigare kontakt möjligheter som kontaktformulär på hemsidan men även KIK och Chatt Supporten som den tidigare hemsidan hade.

För kontakt med LOVESHACK rekommenderas främst de mobilnummer som anges nedan samt sms. Det går även bra att skicka mail men räkna med att återkopplingen där inte blir lika snabb som om man ringer eller skickar sms. Notera dock att svar på mobilen inte alltid kan garanteras.

Mia

Anmälningar + Bed & Breakfast
Tel: 0793-101306

Mattias

Hemsida + övriga frågor
Tel: 0793-101305
fest@loveshack.nu
Herrgårdsgatan 2 693 31 Degerfors
287 km från Oslo
249 km från Göteborg
72 km från Karlstad
56 km från Örebro
235 km från Mora
253 km från Stockholm

Gästbook

Välkommen till LOVESHACK GÄSTBOK som är fylld med glada och trevliga inlägg från gäster som besökt oasen i metropolen Degerfors. Tveka inte att lämna ett eget inlägg efter ett besök eller inför ett kommande besök. Tänk på att hålla god ton i inläggen så slipper de sållas bort.

Skriv ett nytt inlägg i gästboken

 
 
 
 
 
 
 
Fält markerade med * är obligatoriska. Din e-postadress kommer inte att publiceras.
Av säkerhetsskäl sparas IP-adressen. LOVESHACK förbehåller sig rätten att redigera, ta bort eller att inte publicera poster som kan anses olämpliga.
1411 entries.
Bole100 från Borlänge skrev på 2019-07-23 at 15:14:
Hej vilka kommer till B&B och klubben på lördag 27/7 ? Hoppas på många trevliga .
Sexsökarna från Sundsvall skrev på 2019-07-22 at 23:05:
Tack för en Underbar helg med alla trevliga människor. Sexsökarna från Sundsvall
FINN Kapp på LC från Oslo skrev på 2019-07-22 at 20:35:
Liten justering ! Besøker klubben 26-28 med en herlig veninne. Gleder oss til mye gøy både på klubben og på b&b 🙂
miranda111 från Karlstad/Filipstad skrev på 2019-07-22 at 17:02:
Är det fler än jag som bokat LS och B&B 26-28/7? 😊
Skriv gärna en rad här i GB🌹
Vi är några stycken som tänkt åka till naturistbadet Trumön i Mullhyttan på lör (ligger tre mil från Degerfors).
Häng gärna med oss👌
Daniel från Göteborg skrev på 2019-07-22 at 00:13:
Tack till paret från Västerås ni va väldigt trevliga/mvh Daniel 😜. Hoppas vi kan ses i framtiden
lulla skrev på 2019-07-21 at 19:39:
God kväll & STORT tack till alla som var med och förgyllde gårdagskvällen, både på B&B och på klubben.
Största kramen till Mattias som slet för att alla vi gäster skulle få en minnesvärd kväll, vilket vi verkligen fick!
STORT tack oxå till gentlemannen på B&B som fixade frukosten. Kaffet klart och ägg kokta när vi vaknade.
Puss och kram till alla härliga människor!
/lulla
Swingkille från Nora skrev på 2019-07-21 at 14:46:
Tack för en fantastisk lördag igår. Tack ska ni ha och hoppas att alla gick hem med stora leenden 😉

Swingkille BC
Massme från Mariestad skrev på 2019-07-21 at 10:25:
Tack för en underbar lördagskväll, helt underbart, trevligt och härliga människor som var där.
Kommer mer än gärna tillbaka och hoppas vi ses igen ❤️🌹❤️
Med Vänliga Hälsningar Mats
BC: massme
lulla skrev på 2019-07-19 at 17:46:
Hej!
Imorgon besöker vi LS.
Vi kommer även att bo på BB.
lulla på BC.
Master skrev på 2019-07-19 at 02:19:
Snabb uppdatering gällande BED & BREAKFAST denna helg 19-20:e Juli !

I skrivandets stund så finns ett singelrum ledigt både fredag och lördag för den singeltjej alt. singelkille som önskar besöka LOVESHACK samt övernatta.

Om detta är intressant så gäller anmälan omgående här på hemsidan.

Varma LOVESHACK hälsningar


/ Mattias
Sexsökarna från Sundsvall skrev på 2019-07-18 at 11:09:
Hej vi heter sexsökarna på bc vi ska besöka klubben nu på fredag o lördag 19,20 juli. Vi är ganska nyfikna. Vi kommer att bo i husbi där.
Lovecouples från Örebro skrev på 2019-07-17 at 20:27:
Hejsan, på lördag gör vi ett efterlängtat besök igen.
Kram
vattenmannen75 från Laxå skrev på 2019-07-17 at 11:30:
Besök igen på lördag. Verkar bli en hel del folk. Hoppas på många trevliga möten och sköna stunder.
Vi ses där! 🙂

vattenmannen75 på bc
Swingkille från Örebro skrev på 2019-07-17 at 10:50:
På lördag 20-7 kommer jag till bästa klubben,jag hoppas att träffa härliga folk.
Swingkille BC
Finn från Oslo skrev på 2019-07-16 at 11:42:
Hører gjerne fra andre lekne par / kvinner som besøker klubben same helg 😉 Min KIK er Haugenstua
Kapp på LC från Oslo skrev på 2019-07-16 at 08:33:
Singel mann fra Norge her som besøker Loveshack 26/27 juli . Hoppas treffa herlige mennesker og ha kul 😉
Daniel från Göteborg skrev på 2019-07-15 at 18:18:
Dum fråga vad är bc? //daniel
Master skrev på 2019-07-15 at 02:39:
Hallå alla fantastiska LOVESHACK älskare : )

Vilken galen start det har blivit på årets heta och underbara sommarklubb denna härliga sommar. Till kommande helg (19:e & 20:e Juli) så är det med en vecka kvar redan super duper mega mycket gäster inbjudna till båda kvällarna på LOVESHACK. Lita på att temperaturen kommer att öka med typ 800 grader när alla dessa gäster njuter tillsammans i sommarnatten.

Dessutom är LOVESHACK´S eget BED & BREAKFAST helt fullbokat med en massa glada och kåta gäster som garanterat kommer få en fantastisk helg tillsammans på Sveriges absolut skönaste BED & BREAKFAST.

För alla som inte önskar övernatta så går det fortfarande bra att anmäla sig här på hemsidan om man vill uppleva denna magiska och härliga helg på Mellansveriges absolut bästa och trevligaste sexklubb för par, tjejer och killar som älskar att träffas för spännande och heta möten i en trygg och fräsch miljö.

Nu önskar Mia och Mattias alla inbjudna gäster varmt välkomna till DREAMS - Sommarklubben där drömmar upplevs, uppfylls och förverkligas !
Önskan skrev på 2019-07-13 at 11:31:
Givetvis, ju fler desto bättre!!!
Kram från "lekledarna"😉
viartva från Uppsala skrev på 2019-07-12 at 23:05:
Om resan går som tänkt kommer vi dit imorgon. "Hullerombullerleken" låter kanonkul, får vi vara med? 😀
Önskan från Gävle skrev på 2019-07-12 at 19:07:
Eftersom det var så himla bra sist vi gjorde ett besök, så hoppas vi på en repris med nya sköna människor som vill vara med i "hullerombullerleken"!
Ses imorgon lördag;)
Tobias skrev på 2019-07-11 at 19:54:
Hej, jag ska besöka loveshack imorgon som singelkille, kommer det mycket trevligt folk?

Fortfarande väldigt ny på allt det här med klubb.. 🙂
Oralparet69 skrev på 2019-07-10 at 22:23:
Vi tackar för en helmysig helg! Skulle bara sovit i husvagnen utanför b&b i fredags och gått på klubben på lördagen men det råkade visst bli båda kvällarna och det blev såå bra! 😀 Tack alla som var inblandade! ❤️ Och tack till bästa värdparet! ❤️ Så fint med den nya duschen och det nya rummet!
Paret8987 från Värmland skrev på 2019-07-10 at 10:38:
Hej vi är ett par som funderar att komma på fredag den 12 juli.. är det några som är intresserade av att veta vilka vi är ? Kolla vår profil på BC paret8987... skriv gärna till oss om ni tänkt komma 🙂
Master skrev på 2019-07-09 at 14:13:
Snabb info till alla underbara par och tjejer som ÄLSKAR EXTRA KILLAR : )

Nu på fredag (12/7) så är det redan ett stort antal killar anmälda till LOVESHACK som gärna står till förfogande för alla par och tjejer som önskar fler killar i sina heta lekar i sommarnatten.

Om detta låter spännande och underbart i stället för sex i naturen bland mygg, flugor och myror så rekommenderas att en anmälan görs NU !

Massa LOVESHACK hälsningar


/ Mattias
miranda111 från Karlstad skrev på 2019-07-08 at 21:32:
Hej!
Några trevliga, uthålliga singelkillar som tänkt sig till LS lör den 20e? 😊

På midsommardagen var det några nya singelkillar jag inte träffat tidigare som jag var sugen på & er skulle jag verkligen vilja lära känna bättre 😛
Skriv gärna till mig på BC (svarar bara killar som verkligen går på klubb).

Kram Marie 💕
vattenmannen75 från Laxå skrev på 2019-07-07 at 17:04:
En mycket trevlig och skön kväll!
Tack till alla gamla bekanta och nya bekantskaper. Hoppas vi ses snart igen!
Blond_n_Bald från Stockholm skrev på 2019-07-07 at 12:36:
Lagom möra och ganska ömma på väl valda ställen rullar vi hemåt efter ett härligt besök på klubben och B&B.
Långt över förväntan nöjda är vi och tackar alla inblandade 🙂

Vi återkommer garanterat!
Viktor från Örebro skrev på 2019-07-06 at 16:11:
Jag kommer och är super taggad ==)
morrosammen från Oslo skrev på 2019-07-05 at 20:14:
Vi dukker opp i morgen og håper spennende nye bekjentskaper 🙂
Klintan från Kumla skrev på 2019-07-04 at 22:30:
Så jäkla sugen på ett besök men har råkat få en ställning på fotleden o tar mig fram med kryckor så får nog vänta ett tag till.
Vi-två-provar från Västerås skrev på 2019-07-04 at 01:59:
Vi kommer nog på lördag
Vi-två-provar
Sussie från KATRINEHOLM skrev på 2019-07-03 at 20:31:
Hej alla godingar
Jag undrar om det är några singelkillar som tänker dyka upp på klubben till helgen
Kram från Ullabella
Sussie från Katrineholm skrev på 2019-07-03 at 15:59:
Några singelkillar som tänker komma till helgen?
Ullabella
Blond_n_bald från Stockholm skrev på 2019-07-03 at 11:45:
Hej alla härliga,
På lördag ser vi fram emot att äntligen göra premiärbesök på er härliga klubb. Ska bli sååå skoj. Har hört så mycket härligt om stället och folket och vi längtar nu båda efter att få uppleva det hela live.
Vi ses på lördag. <3

/ Bald 🙂
Truepassion6 skrev på 2019-07-03 at 07:59:
Vi ska äntligen till Loveshack igen nu på lördag och bor kvar på BnB så vi hoppas få möta många härliga par för mysigt umgänge och skön gruppsex, vi finns på BC med samma nick
VIPpar skrev på 2019-07-02 at 16:19:
Ser fram emot ett besök nu på lördag! Hoppas på många nya och gamla, härliga bekantskaper! 😘
vattenmannen75 från Laxå skrev på 2019-06-30 at 17:30:
Det vart ju en riktigt härlig Lördagskväll!
Tack till paret som förgyllde aftonen.

Passar nog på och gör ett besök på klubben till helgen igen 🙂

Ha en skön vecka alla!
vattenmannen75 på BC
Master från Degerfors skrev på 2019-06-30 at 17:26:
Hallå alla LOVESHACK älskare : )

Premiären av sommarklubben DREAMS är nu avklarad och när LOVESHACK stängde kl: 02.30 i lördags natt så hade flera sommardrömmar både uppfyllts, upplevts och förverkligats.

DREAMS fortsätter redan nästa helg med att förverkliga sexuella sommardrömmar för alla par och tjejer samt killar som älskar spännande och heta möten tillsammans med andra i sommarnatten.

Redan nu kan LOVESHACK meddela att det är galet mycket gäster inbjudna till nästa helg (5-6:e Juli). Så räkna med en het, svettig och underbar helg som kommer.

Tur att baren hela sommaren bjuder på den mycket uppskattade GLASSBAREN som kyler ner alla heta gäster, samt att baren har Sveriges absolut bästa och bredaste utbud av både alkoholfri och alkoholhaltig dryck att välja på när törsten behöver släckas mellan lekarna.

För alla som önskar övernatta på LOVESHACK BED & BREAKFAST i sommar så gäller det att OMGÅENDE börja planera samt anmäla detta. Redan är flera datum i sommar helt fullbokade.

Sist så önskar både Mia och Mattias alla nya som tidigare gäster varmt välkomna till LOVESHACK och vår underbara sommarklubb DREAMS denna heta sommar 2019.
Hardy444 skrev på 2019-06-30 at 08:40:
Tack för lördagkvällen.
Som vanligt trevligt men ett par gjorde kvällen väldigt trevlig.
Som jag sa vid kvällen slut hoppas vi ses igen. 😊