FETA BEATS !

MIDSUMMER SEXPARTY

Hallå alla LOVESHACK älskare : )

Nu har nedräkningen börjat på allvar till lördagen den 22:a Juni då LOVESHACK presenterar årets storslagna Midsommarfest för alla par, tjejer och killar som Midsommardagen önskar träffas för en underbar och härlig sexfest med inslag av god mat och dryck samt en massa spännande och sköna möten på flera i en trygg och fräsch miljö.

MER INFORMATION & ANMÄLAN FINNS HÄR

VÄLKOMSTDRINK + MINGEL + SOMMARBUFFÉ
Midsommardagens heta och sköna sexfest inleds med att alla inbjudna gäster välkomnas med ett glas mousserande välkomstbubbel samt ett inledande mingel där både nya och gamla vänner får möjlighet att börja bli små pirr på varandra.

För de gäster som önskar något annat smarrigt att dricka så kan baren erbjuda Swing-Sveriges absolut bästa och bredaste dryckesutbud. Givetvis finns även Sveriges största sortiment av alkoholfria alternativ.

Efter inledande välkomstdrink med mingel så dukar köket fram kvällens mega goda sommarbuffé (se lista nedan) som bör avnjutas med massa skratt och glädje tillsammans med övriga bordskamrater. Som avslutning efter en underbar middagsbuffé så serveras kaffe och LOVESHACK´S smarriga Morotskaka. Senare på kvällen så kommer det även dukas fram ost och kex samt olika sorters frukt.

PS: SISTA DAG OCH DATUM FÖR ANMÄLAN TILL MIDDAGEN ÄR MÅNDAG 17:E JUNI !

Denna orgie i god mat och dryck är en perfekt inledning på kvällen som garanterat kommer att skapa en härlig sammanhållning och hög stämning innan kvällens heta och härliga lekar inleds.

EFTERINSLÄPP
För de gäster som inte kan närvara under den inledande middagsbuffén så går det utmärkt att komma på efterinsläppet som denna kväll är mellan kl: 22.00 fram till 23.00. För de som kommer på efterinsläpp så utgår välkomstdrink, middagsbuffé, kaffe och morotskaka. Dock ingår kvällens svalkande glassbar samt LOVESHACK´S klassiska vickning.

ÖPPET TILL 03.30
Till årets Midsommarfest har LOVESHACK fått utökat serveringstillstånd och kommer ha öppet till 03.30. Det är tur att köket under hela denna kväll serverar massa energikickar så att alla gäster orkar njuta tillsammans ända fram till stängning på söndags morgonen.

INFO OM KVÄLLEN
Datum: 22:a Juni
Öppettider: 20.00 – 03.30
Insläpp middag: 20.00 – 21.00
Välkomstdrink: Ja (endast för middagsgäster)
Efterinsläpp: 22.00 – 23.00
Inriktning: MIDSUMMER SEXPARTY
Middag: Sommarbuffé + Kaffe, kaka, ostbricka & frukt
Bonus: Glassbar inkl. toppings, fudge & strössel
Vickning: Ja, klassisk LOVESHACK vickning
Medlemsavgift: Nej, LOVESHACK har inget medlemskap
Parkering: Gratis för bil, husbil & husvagn
Entré inkl. middagsbuffé: 350:- p/p
Entré efterinsläpp: 250:- p/p

Vem / vilka passar denna kväll för ?
Midsommardagsfesten riktar sig till alla par, tjejer och killar som önskar sig en riktigt lyxig och härlig sexfest på Midsommardagen i en fräsch och trygg miljö.

ANMÄLAN
För att kunna besöka LOVESHACK så krävs det att man anmäler sig här på hemsidan. Att anmäla sig är ett krav då verksamhetens serveringstillstånd enbart gäller för slutna sällskap. Anmälan görs via formuläret nedan och där kan Ni även boka övernattning på BED & BREAKFAST samt boka EL, DUSCH och TOALETT om Ni har husbil eller husvagn.

OBS! Samtliga anmälningar behandlas manuellt och en inbjudan skickas vanligtvis inom 24 timmar som sms.

OBS! BED & BREAKFAST ÄR TILL DETTA DATUM HELT FULLBOKAT.Dreams

Välkommen till DREAMS – Sommarklubben där drömmar uppfylls, upplevs och förverkligas !

Sommaren 2019 så presenterar LOVESHACK en fantastisk och underbar sommarklubb för alla par, tjejer och killar som denna sommar vill uppfylla och uppleva samt förverkliga sina sexuella drömmar i sommarnatten tillsammans med andra.

Årets sommarklubb har därför fått namnet DREAMS då detta speglar LOVESHACKS´S ambition att erbjuda en perfekt miljö där alla sexuella inriktningar kan leva ut sina drömmar i en trygg och fräsch miljö.

En fullständig presentation av DREAMS med anmälningsformulär kommer inom kort för alla sköna par, tjejer och killar som önskar uppleva samt förverkliga sina sexuella drömmar i sommarnatten 2019.

Tveka inte att redan nu börja planera Era drömmar samt kommande besök denna sommar som kommer.

Varma LOVESHACK hälsningar

/ Mia och Mattias

Välkommen till Sveriges närmsta sexklubb

287 km från Oslo
249 km från Göteborg
72 km från Karlstad
56 km från Örebro
235 km från Mora
253 km från Stockholm

Hejsan, och varmt välkommen till LOVESHACK !

LOVESHACK rivstartar 2019 med en helt ny hemsida som är sprängfylld med en massa spännande godis för alla par, tjejer och killar i universum som älskar att träffas för sköna möten på flera i en trygg och fräsch miljö i stället för att sitta hemma, eller besöka andra klubbar som kräver en dyr entré samt ett medlemskap.

Som vanligt spänner LOVESHACK musklerna och presenterar flera spännande nyheter 2019 som är helt unika. Mer information om dessa finns givetvis här på hemsidan så ta lite tid att gå igenom allt trevligt som LOVESHACK erbjuder och presenterar för alla som vill träffas för härliga stunder 2019.

Sen måste det även nämnas att LOVESHACK inte bara är Mellansveriges bästa och trevligaste sexklubb, det är även Sveriges närmsta sexklubb räknat i alla väderstreck !

Om Loveshack

Den 5:e November 2016 så hade LOVESHACK premiär och sen dess har målet hela tiden varit att erbjuda Sveriges absolut enklaste och mest prisvärda oas för alla par, tjejer och killar som vill träffas för spännande och sköna möten på flera i en perfekt miljö.

Läs mer...


Allt började långt bak i förhistorisk tid då ett par tröttnade på att åka kors och tvärs i detta avlånga land för att besöka klubbar som krävde en dyr medlemsavgift samt en hög entré. Kostnaden för resa tur och retur med en inledande middag på stan och sen kostnaden för ett medlemskap och en entré plus lite inköp av dryck under kvällen samt övernattning på hotell slutade på över 2.500:- sek. ! ! ! – Shit, det vart nästan priset för en resa till Gran Canaria.

Något måste göras. Säkert fanns det fler par och även singlar i Mellansverige som gärna vill slippa långa och dyra resor samt höga entrékostnader och till det sen ett trist utbud av dryck i baren till överpris.

Målet blev att skapa en oas för alla som älskar att träffas för sexuella möten utan att behöva betala en dyr medlemsavgift eller en hög entré. Fokus var även trevliga middagar med god mat och till detta ett rejält utbud av underbar dryck till bra pris i stället för lådvin och tysköl.

Men innan allt detta kunde förverkligas fullt ut så behövdes en lämplig lokal och efter en hel del letande så hittades den fastighet som LOVESHACK hyr idag. Med en stöttande fastighetsägare som tycker att kulturen i Degerfors måste utvecklas så påbörjades resan med att skapa Sveriges BÄSTA sexklubb. En resa som fortfarande pågår och där nya krav hela tiden ställs för att bli lite bättre i både service, utbud och upplevelser.

Som klubb utmanar LOVESHACK hela tiden med att skapa nyheter som är helt unika för denna underbara värld av spännande möten. Det kanske tydligaste beviset på att LOVESHACK ständigt spänner musklerna var när klubben firade 2 års jubileum 2018 och då bjöd på gratis födelsedagskalas för hela 90 st. personer. Aldrig tidigare har en sexklubb i Sverige bjudit så många gäster på så mycket helt gratis !

Innan 2018 avslutades så presenterade LOVESHACK även swing världens absolut största nyhet, ÄLGSKOG – Sveriges första swing öl ! LOVESHACK är mycket stolta att kunna erbjuda en helt egen starköl i baren tillsammans med Sveriges absolut bästa och bredaste dryckesutbud. Ingen sexklubb i detta land har ett så stort utbud av dryck som LOVESHACK !

2019 så fortsätter LOVESHACK sin resa med att presentera en massa spännande nyheter som ingen annan klubb i Sverige erbjuder. Lita på att LOVESHACK alltid kommer att vara sexklubben som är lite enklare och mycket trevligare samt givetvis även billigare än alla andra klubbar i detta avlånga land.

Varmt välkommen att anmäla Er här på hemsidan till alla härliga kvällar 2019.

/ Mia och Mattias

Att besöka Loveshack

LOVESHACK är Sveriges absolut enklaste och mest prisvärda oas för alla par, tjejer och killar som älskar att träffas för sexuella lekar i en trygg och fräsch miljö i stället för att lägga massa tid och energi på att nätragga eller besöka andra klubbar som kräver ett dyrt medlemskap samt har en dyr entré.

Som tjej...


LOVESHACK kan man som tjej både enkelt, anonymt och kravlöst leka samt njuta tillsammans med par, tjejer och killar i en skön och avslappnad miljö i stället för att stå ut med raggande killar på krogen som har svårt att respektera den moderna kvinnans NEJ.

LOVESHACK är således ett tryggt och trevligt alternativ i stället för att bjuda hem okända män eller åka på en osäker sexträff.

Som par...


Många par som besöker LOVESHACK berättar om oändliga kaffeträffar och middagar som sen slutat i en hemresa utan sexuell utlevnad. Att besöka LOVESHACK som par är därför ett perfekt alternativ i stället för att lägga en massa tid och energi på att nätragga och sen åka på möten som aldrig leder till något.

LOVESHACK är Sveriges enklaste och mest prisvärda sexklubb att besöka om man önskar en fräsch och trygg miljö för lek med andra par eller singlar i stället för trista helger hemma.

För par som enbart är sugna på att vilja njuta tillsammans med andra par så presenterar LOVESHACK en gång i månaden den alltid lika uppskattade LOVESHACK NIGHT som är en afton för endast par och tjejer som vill leka utan singelkillar.

Dessa kvällar inleds alltid med klassisk välkomstdrink samt mingel där nya och tidigare gäster får möjlighet att bli små sugna på varandra innan köket bjuder alla gäster till bords för en sittande middag som bordsserveras. Under middagen blir det oftast mycket bra stämning och gemenskap som gör att det blir mycket enklare att sen mötas i kvällens heta lekar.

Önskar man som par i stället njuta med en eller flera singelkillar så presenteras flera spännande mixkvällar där man givetvis även kan njuta med andra par.

Så, i stället för att sitta hemma en helg så är ett säkert tips att besöka LOVESHACK och önskar man krydda besöket extra mycket så rekommenderas övernattning på LOVESHACK BED & BREAKFAST som är helt unikt i Sverige. Läs mer om denna underbara möjlighet att både umgås samt njuta med både par och singlar längre ner på denna hemsida.

Som kille...


Många killar lägger onödigt mycket tid och energi på att nätragga via webben eller olika appar på mobilen i stället för att besöka LOVESHACK som är Sveriges absolut enklaste och mest prisvärda sexklubb.

Allt som krävs är en anmälan här på hemsidan och sen hoppas på en inbjudan via sms.

LOVESHACK är ett självklart val av oas att besöka i stället för trista helger hemma eller dyra drinkar på krogen. Så, tveka inte att kolla kalendern omgående för den kväll som passar att anmäla sig till redan NU !

Anmälan & Kalender

För att kunna besöka LOVSHACK så måste alla gäster anmäla sig och sen få en inbjudan via sms. Anmälan är obligatorisk då LOVESHACK har ett serveringstillstånd som enbart gäller för slutna sällskap. Enligt lag måste alla gäster till dessa tillställningar vara föranmälda och inbjudna.

NYHET – EXPRESS ANMÄLAN
LOVESHACK har lyssnat på Er gäster som önskat ett enklare och snabbare anmälningsformulär på hemsidan och resultatet vart EXPRESS ANMÄLAN ! Notera att detta anmälningsförfarande INTE ger fullständig information om enskilda kvällar. Detta får man fortfarande via aktuellt datum i kalendern. Lycka till och hoppas att denna nya funktion på hemsidan uppskattas : )

ANMÄLNINGSFORMULÄR TILL ÅRETS SOMMARKLUBB KOMMER INOM KORT ATT LÄGGAS UPP HÄR !

Anmälan kan även görs genom att välja det datum som passar Er i kalendern nedan. Klicka på detta datum och Ni får upp all information om denna afton. Längre ner finns sen anmälningsformulären för den aktuella kvällen.

Med pilarna ovanför kalendern kan Ni byta månad och se kvällar längre fram i tiden.

Varmt välkommen med Er anmälan till LOVESHACK !

Laddar… Laddar…

Nyhetsmail

Missa inte allt spännande som sker på Mellansveriges absolut skönaste oas. Ett tips är att anmäla sig till LOVESHACK´S nyhetsmail som kontinuerligt skickas ut med information om kommande kvällar, men även med små erbjudanden som inte alltid presenteras på hemsidan.

Nyhetsmail

KILLE

Nyhetsmail

PAR

Nyhetsmail

TJEJ

Supernews 2019

LOVESHACK rivstartar 2019 med en hel drös spännande och härliga nyheter för alla par, tjejer och killar som älskar att besöka en sexklubb för kravlösa och sköna möten tillsammans i en trygg och fräsch miljö.
Nedan finns ett snabbt urval av vad LOVESHACK presenterar 2019.

Pay what you want

News 2019

Pay what you want

Gästgaranti

News 2019

Gästgaranti

Girls wanna have fun

News 2019

Girls wanna have fun

Lysande armband

News 2019

Lysande armband

Klubbkvällar

LOVESHACK är sexklubben som hela tiden utvecklar sina klubbkvällar och till 2019 så presenterar LOVESHACK både tidigare favoriter samt nya spännande klubbkvällar för alla par, tjejer och singlar som vill träffas för härliga stunder tillsammans i en prefekt miljö. Nedan kan man som gäst få mer information om vintern och vårens heta kvällar på LOVESHACK.

Fredags Mix

klubbkvällar

Fredags Mix

Lust

klubbkvällar

Lust

Loveshack Nights

klubbkvällar

Loveshack Nights

Lazy Sunday

klubbkvällar

Lazy Sunday

Bed & Breakfast

LOVESHACK´S eget BED & BREAKFAST är en fullständig succé.

Våren 2017 hade LOVESHACK´S eget BED & BREAKFAST premiär och då enbart med 4 st . helt nyrenoverade rum. 2019 kan LOVESHACK presentera ett BED & BREAKFAST med totalt 11 st. rum som är helt nyrenoverade samt ett gemensamt kök och en salong plus 3 st. toaletter, 2st. duschutrymmen och en riktigt het bastu.

LOVESHACK BED & BREAKFAST är ENDAST för gäster till LOVESHACK vilket skapar en väldigt skön gemenskap och stämning. Både för och efterfesterna på BED & BREAKFAST är vida omtalade även om ordspråket är att ”Allt som händer i Degerfors, Stannar i Degerfors”.

Tveka därför inte att unna Er en skön övernattning vid nästa besök på LOVESHACK, och som bonus 2019 får alla lördagsgäster fri entré till söndagsklubben LAZY SUNDAY som även omfattar Sveriges skönaste brunch : )

BED & BREAKFAST FAKTA


Adress: Kanadagaten 4, Degerfors
Antal rum: 11 st.
Max antal gäster: 22 st.
Toalett: 3 st.
Duschutrymme: 2 st.
Bastu: 1 st.
Kök: 1 st. gemensamt kök
Salong: 1 st.
Frukost: Frukost ingår i priset
Avstånd till klubben: Ca: 500 m
Internet / Wifi: Nej, tyvärr inte i denna stund
Ingår sängkläder: Ja
Ingår duschhandduk: Ja
Incheckning: Mellan kl: 16.00 – 19.00 ankomstdagen
Utcheckning: Till senast kl: 12.00 lördagar och 13.00 söndagar
Betalning: Kontantbetalning i samband när nyckel upphämtas på klubben vid incheckning
Parkering: Gratis parkering intill fastigheten. Finns även plats för husbil, husbuss och husvagn

RUM & PRISER

Dubbelrum kostar 800 sek. natten. Totalt finns det 7  st. dubbelrum. Detta pris gäller övernattning från lördag till söndag. I dessa rum finns ingen möjlighet att boka extrasäng.

Enkelrum kostar 700 sek. natten. Det finns totalt 2 st. enkelrum. Detta pris gäller övernattning från lördag till söndag.

Suite kostar 1.000 sek. natten. Det finns totalt 2 st. och i dessa rum kan upp till 3 st. övernatta. Tillägg för extra gäst (utöver 2 st.) tillkommer med 200 sek. Dessa priser gäller lördag till söndag.

Priser som avser kampanjen som pågår 1/4 till 31/5 gäller endast övernattning Fredag till Lördag.

REGLER


Att övernatta på LOVESHACK BED & BREAKFAST är både enkelt och prisvärt. Men som vanligt finns det vissa förhållningsregler att följa vid övernattning. Dessa är både enkla och självklara !

  • Var en god gäst genom att hälsa på övriga ”Breakfast gäster”.
  • Se till att sova gott och njuta av Ert besök.
  • En bra gäst diskar och städar efter sig i köket.
  • En utmärkt gäst slänger skräp på angiven plats.
  • Den perfekta gästen tar ansvar för ev. skador som han / hon vållar i rum, kök, dusch, toalett eller på lösöre som finns i verksamheten.
  • OBS! Medhavd gäst på rummet för övernattning får EJ förekomma utan kontakt och eventuellt godkännande med LOVESHACK innan.

FRÅGOR OCH SVAR


Fråga: Hur många rum är det och storlek ?
Svar: Totalt är det 11 st. rum vara av 2 st. är enkelrum och sen finns det 7 st. dubbelrum samt 2 st. större ”suiter”.

Fråga: Hur betalar man sin bokning / besök ?
Svar: Betalning sker enbart kontant i dagsläget och görs i samband med att man anländer och checkar in samt får sin rumsnyckel.

Fråga: När kan man checka in ?
Svar: Incheckning görs med fördel mellan kl: 16.00 och fram till kl: 19.00 ankomstdagen. Rumsnyckel hämtas på klubben där även betalning sker.

Fråga: Hur långt är det till klubben från B&B ?
Svar: Avståndet är mellan klubben och B&B är drygt 500 meter.

Fråga: Finns det sängkläder ?
Svar: Ja, givetvis är det bäddade sängar.

Fråga: Ingår frukost ?
Svar: I priset ingår en varierad frukost.

Fråga: Kan man parkera sin bil eller husbil / husvagn intill fastigheten och få el till den ?
Svar: Det går utmärkt att parkera både bil, husvagn och husbil inte till fastigheten och sen få el anslutet.

Fråga: Finns det WIFI ?
Svar: Tyvärr inte idag, det är pågående arbete att kunna erbjuda.

Fråga: Är husdjur välkomna ?
Svar: Nej tyvärr, på grund av allergirisken så är inte husdjur välkomna.

Fråga: Hur fungerar utcheckningen ?
Svar: Information om detta lämnas i samband med att man checkar in.

KARTANyheter

LOVESHACK presenterar i snitt fler nyheter än någon annan klubb i landet och för att enkelt och snabbt nå ut med heta nyheter samt spännande information så har LOVESHACK valt att presentera dessa på FACEBOOK i stället för här på hemsidan.

Detta beslut har tagits då det kan vara känsligt för många att besöka hemsidan i hemmet eller via sin arbetsdator. FACEBOOK är en neutral plattform som nästan alla använder idag och är således ett enkelt och smidigt sätt att ta del av allt kul som LOVESHACK presenterar.

KLICKA PÅ BANNERN / BILDEN NEDAN FÖR ATT KOMMA TILL LOVESHACK PÅ FACEBOOK

Barmeny

15 olika starköl
7 olika vin
8 olika cider
5 olika ramlösa
3 olika läsk
6 alkofria öl & cider

LOVESHACK har Sveriges absolut bredaste och godaste utbud av dryck i sin bar. Här finns något för alla smaker och endast kvalitets märken och även dryck som inte går att köpa i varken butik eller på systembolaget.

Nya drycker och spännande smaker presenteras ständigt och tavlan med goda drinkar uppdateras ständigt med både klassiker och heta nyheter. Här på hemsidan presenteras en del av de drycker som finns i det fasta sortimentet.

Öl

barmeny

Öl

Vin & Cider

barmeny

Vin & Cider

Drinkar

barmeny

Drinkar

Alkoholfritt

barmeny

Alkoholfritt

Älgskog – Sveriges första swing öl

Efter väldigt mycket arbete under 2018 så kunde LOVESHACK som första swingklubb i Sveriges historia stolt presentera en helt egen starköl, ÄLGSKOG – SVERIGES FÖRSTA SWING ÖL.

Läs mer...


LOVESHACK arbetar ständigt med att kunna presentera samt erbjuda helt unika nyheter för alla som älskar att träffas för underbara möten på flera i en perfekt miljö.

Arbetet med ÄLGSKOG föddes efter en rekord het sommarnatt 2018 när alla gäster var totalt utmattade av både värmeslag och törst. I takt med att sommarklubben denna sommar slog nya rekord i både temperatur som i antal gäster så inleddes arbetet med att utveckla en helt egen starköl som skulle passa lika bra som sällskapsdryck som till det svenska och asiatiska köket.

Tillsammans med GAMMELBACKA BRYGGERI inleddes arbetet med att skapa svensk historia genom att lansera Sveriges absolut första swing öl, och till slutet av 2018 så kunde LOVESHACK stolt presentera ÄLGSKOG.

Så, tveka inte att beställa en ÄLGSKOG vid nästa stop i LOVESHACK baren under 2019.

PRODUKTINFORMATION
NAMN: ÄLGSKOG – SVERIGES FÖRSTA SWING ÖL
PREMIÄR: Tisdag 25:e December 2018
PRIS: Introduktionspris 40:- sek (ord. 49:-)
VOLYMPROCENT ALKOHOL: 4,5%
FÖRPACKNING: 33 cl. glasflaska
INGRIDIENSER: Vatten, kornmalt, humle (starköl)
URSPRUNG: Karlskoga Sverige Världen
BESKRIVNING: ÄLGSKOG är en ljus pilsner med en balanserad sötma och beska som har en klar maltsmak vilket gör den till en otroligt lättdrucken starköl.
PASSAR TILL: Perfekt som sällskapsdryck men även till svenska husmansrätter och asiatisk mat med en tydlig hetta.

Sist vill både Mia och Mattias tacka Tony GAMMELBACKA BRYGGERI för all hans kunskap och expertis samt även glädje i att vilja vara med i att utveckla samt producera SVERIGES FÖRSTA SWING ÖL !

Kontakt

Välkommen att kontakta LOVESHACK om Ni har frågor eller funderingar kring ett besök, kommande arrangemang eller verksamheten i stort. I och med lanseringen av nya hemsidan 2019 så har LOVESHACK valt att minska ner på tidigare kontakt möjligheter som kontaktformulär på hemsidan men även KIK och Chatt Supporten som den tidigare hemsidan hade.

För kontakt med LOVESHACK rekommenderas främst de mobilnummer som anges nedan samt sms. Det går även bra att skicka mail men räkna med att återkopplingen där inte blir lika snabb som om man ringer eller skickar sms. Notera dock att svar på mobilen inte alltid kan garanteras.

Mia

Anmälningar + Bed & Breakfast
Tel: 0793-101306

Mattias

Hemsida + övriga frågor
Tel: 0793-101305
fest@loveshack.nu
Herrgårdsgatan 2 693 31 Degerfors
287 km från Oslo
249 km från Göteborg
72 km från Karlstad
56 km från Örebro
235 km från Mora
253 km från Stockholm

Gästbook

Välkommen till LOVESHACK GÄSTBOK som är fylld med glada och trevliga inlägg från gäster som besökt oasen i metropolen Degerfors. Tveka inte att lämna ett eget inlägg efter ett besök eller inför ett kommande besök. Tänk på att hålla god ton i inläggen så slipper de sållas bort.

Skriv ett nytt inlägg i gästboken

 
 
 
 
 
 
 
Fält markerade med * är obligatoriska. Din e-postadress kommer inte att publiceras.
Av säkerhetsskäl sparas IP-adressen. LOVESHACK förbehåller sig rätten att redigera, ta bort eller att inte publicera poster som kan anses olämpliga.
1360 entries.
Amorinerna från Jönköping skrev på 2019-06-15 at 18:33:
Vi ser fram mot en trevlig kväll midsommardagen. Vi bor på det fantastiska B & B.
Amorinerna på bc
Levelett6 från Göteborg skrev på 2019-06-15 at 18:25:
En vecka kvar till midsommar sex fest 🙂
Längtar 🙂
Kramar
Master skrev på 2019-06-15 at 02:27:
1 VECKA KVAR TILL MIDSUMMER SEXPARTY - LÖRDAG 22 JUNI : )

Hallå alla fantastiska LOVESHACK vänner.

Nästa lördag är det äntligen dags för årets storslagna Midsommarfest för alla par, tjejer och killar som Midsommardagen önskar träffas för en underbar och härlig sexfest med inslag av god mat och dryck samt en massa spännande och sköna möten i sommarnatten.

Antalet gäster till denna afton blir bara fler och fler för var dag som går och i denna stund (lördag 15 Juni) så det helt fullt till LOVESHACK BED & BREAKFAST samt även till LENAS BED & BRAKFAST i Degerfors.

För alla LOVESHACK älskare som ej anmält sig än så är antalet platser till kvällens inledande sommarbuffé är ENDAST 15 st. Önskar man delta i denna goda och sköna start på kvällen så är sista anmälningsdag för middagen är Måndag 17 Juni, därefter kan endast efterinsläpp erbjudas.

Fullständig information finns här på hemsidan där även anmälan görs.

Sist önskar både Mia och Mattias alla inbjudna gäster en fantastisk afton tillsammans med massa andra sexkompisar.


LOVESHACK - SEXKLUBBEN DÄR DRÖMMAR FÖRVERKLIGAS !
6busarna från Säffle skrev på 2019-06-10 at 22:59:
Hoppas på en riktigt trevlig midsommar kväll och att träffa nya trevliga människor på vårt andra besökt på LS.
S från Göteborg skrev på 2019-06-10 at 16:30:
Vilka kommer och gör vårat besök underbart på midsommar ?
Eldiga från Sundsvall skrev på 2019-06-10 at 15:25:
Tack för en trevlig fredag. Om paret från Trondheim vill ha guidning på nakenbadet, går det bra att skriva på BC / Elidga
Par från sthlm från Sthlm skrev på 2019-06-07 at 01:03:
fler som bor på B&B i morgon fredag?
Gotcha... på BC
W2mac från Stockholm skrev på 2019-06-04 at 23:18:
Hej.
Vi kommer att göra vårt första besök nu på fredag den 7 juni.
Kvinnan ser fram emot lek med flera män samtidigt, inget gangbang men kanske 3-4 stycken.
En extra tjej är också välkommen in i leken.

Ser fram emot en oförglömlig fredagskväll.

Kram från W2mac
Admin Reply by: Master
Hallå W2mac : )

Ni är varmt välkomna på Ert första besök nu på fredag den 7:e Juni och hoppas samtidigt att Ni får uppleva en massa sköna lek med flera män samtidigt samt även en extra tjej.

Varma LOVESHACK hälsningar

/ Mia och Mattias
Sweetcakes från Karlskoga skrev på 2019-06-04 at 19:19:
Tack Mia och Mattias, ni gjorde ett grymt jobb som bidrog till att festen i fredags blev mycket lyckad! Vi har fått så mycket trevliga meddelanden från närvarande som var mycket nöjda!!! Kram/ Mia och Jonas
Viny från Örebro skrev på 2019-06-03 at 17:34:
Tack för en otroligt trevlig och skön Lördag och vilket skönt gäng som jag fick träffa. Jag hoppas att vi ses igen!! Många trevliga människor 😉 det var NICE.

Sist men inte minst tack Mia och Mattias för allt som ni gör för oss besökare Ni är grymma.

BC: skinny guy
miranda111 från Filipstad/ Karlstad skrev på 2019-06-02 at 23:13:
Oj oj vilket fantastiskt lördagsdygn det blev på B&B och Loveshack😍
Tack alla gamla bekanta & nya vänner man fått denna helg! Helt underbart gäng från SC-Group & Livsnjutarna. Hoppas vi ses snart igen💕
Tack Mia och Mattias för fantastiskt service, god mat etc🌹
Kram Marie
Lena och Patrik skrev på 2019-06-02 at 08:33:
Vilket underbart besök det vart på bästa klubben i landet. Galet mycket folk som alla hade sex med varandra. Stort tack till alla som var där men främst till Mia och Mathias som skapat en helt magisk lekplats för alla som vill njuta tillsammans. Vilken service de ger oss alla som besöker LS. Imponerande ! Precis som kvällens goda mat och barens fantastiska Irish Coffe. Ingen annan klubb i landet kan mäta sig med LS. Tack för att ni finns. / Lena och Patrik
Helene och mats från Örebro skrev på 2019-06-01 at 17:22:
Hej Helene och Mats från Örebro kommer på vårat första besök 🙂
Vi ser mycket framemot att
Träffa er alla😏
Puss och snusk på er 🍃😄
Linda & urban från Högsby skrev på 2019-05-31 at 09:56:
Hejsan!
Vi ser fram mot premiär besöket hos er imorgon 🙂

Kram från oss
Annica från Köping skrev på 2019-05-30 at 19:23:
Tänkte bara höra om det är många som kommer den 8 juni, vi är lite sugna på att komma över?!
Admin Reply by: Master
Hejsan Annica : )

Trevligt att Ni gör en förfrågan i gästboken om att det är fler som kommer till den 8:e Juni då LOVESHACK presenterar sin parkväll för endast par och tjejer som älskar att träffas utan singelkillar.

Dock kan det informeras att det redan nu är ett stort antal gäster inbjudna till den inledande middagen och sen efterföljande lekar denna afton. Så alla par som önskar spännande och sköna möten i stället för kaffeträffar utan sex bör anmäla sig NU innan det blir fullt på både BED & BREAKFAST samt till kvällen middag.

Varma LOVESHACK hälsningar


/ Mia och Mattias
Emma från Örebro skrev på 2019-05-29 at 19:16:
Hej!
Jag och min man har tyvärr aldrig varit på LS men vi har pratat om det sen LS öppnade 🙂 Är det någon som har nått förslag på när det är bäst att åka dit när man aldrig har varit där??
Admin Reply by: Master
Hejsan Emma : )

Om Ni som par är mest sugna på att vilja uppleva en afton utan singelkillar så rekommenderas parkvällen som är den 8:e Juni. Om Er önskan är att vilja uppleva spännande möten med både par och kanske en extra kille så är det vårens sista LUST nu på lördag den 1:a Juni som gäller.

Helgen 14-15:e Juni är LOVESHACK stängt för renovering och öppnar igen till årets omtyckta och uppskattade fest på MIDSOMMARDAGEN. All information om denna afton finns redan på hemsidan, och efter denna helg startar årets sommarklubb som inom kort kommer att läggas upp på hemsidan.

Varmt välkomna att inkomma med en anmäla när Ni finner ett datum som passar Er.

Varma LOVESHACK hälsningar


/ Mia och Mattias
Gladsteparet från Västerås skrev på 2019-05-28 at 22:24:
Den första juni kommer vi med en hel buss med glada sugna swingers och hoppas på att se nya och gamla där 😉
Kram Gladasteparet
viny från örebro skrev på 2019-05-27 at 13:24:
Hallå där:)
Lördag den 1 juni har jag bokat nu och det blir min tredje besök. Jag gillar verkligen på Love shack samt även Mattias och Mia som är super trevligt par. Bra stämning har det varit på andra besök och träffa nya vänner. Vem är mer som ska dit?
Divelover skrev på 2019-05-27 at 12:08:
Ser verkligen fram mot Fredagens fest i Sweetcakes regi 🙂
par 62 skrev på 2019-05-26 at 17:29:
Tack för en härlig kväll trots att det inte var så många . Och heder åt dej Mattias !! Lika trevlig som vanligt!!
Oralparet68 skrev på 2019-05-19 at 15:03:
Återigen hemma efter en som vanligt härlig kväll på LS. Stort tack till paren som tillbringande kvällen med oss både på klubben och förfesten. Hur mysigt som helst.
Till sist också ett stort tack till våra hjältar Mia och Mattias som håller skutan flytande.

Kram S&S
Master skrev på 2019-05-18 at 13:30:
Hallå alla underbara par och tjejer : )

Till kvällens LOVESHACK NIGHT för par och tjejer så är det massa mega mycket par och även tjejer anmälda och inbjudna. Detta är super duper najs, men tyvärr så kan i denna sena stund endast efterinsläpp erbjudas då det är mastodont fullt på LOVESHACK BED & BREAKFAST samt även till kvällens middag.

För alla par som är ute i sista timmen denna lördag den 18:e Maj så kan således endast inbjudan ges till efterinsläppet.

Sist önskar både Mia och Mattias alla massa många gäster denna afton varmt välkomna : )
Lasse från Örebro skrev på 2019-05-18 at 12:48:
I går vart en härlig kväll vilket gav mersmak. Därför söker jag i dag en kvinna som vill göra mej kravlöst sällskap på kvällens parkväll. Den 18/5. Hör av dej på Bc till MrMrsLee.
LOVESHACKMIA skrev på 2019-05-16 at 21:05:
I morgon är det Syttende mai i Norge. Det blir några färre som firar detta i Norge imorgon. Det är några bilar som styr mot lilla Degerfors och firar helgen hos oss på Loveshack det är kul tycker vi.

Vi kommer öva in texten till Rødt, hvitt og blått så får vi se hur bra det går 🙂
Y_par skrev på 2019-05-13 at 21:18:
Som vanligt en underbar helg på LS och B&B och vi har redan bokat in oss igen 7:e-9:e juni
Vi hoppas på ett lika trevligt gäng på B&B igen och hoppas att fler kommer redan på fredag så vi får mer tid tillsammans 😉
Slampan skrev på 2019-05-12 at 20:32:
Såå nöjd efter gårdagens besök på LS! Hade en toppen kväll och natt med både nya och gamla bekantskaper 😉
Sov fantastiskt gott på LS fina B&B efter en ganska uttröttande kväll 😉
Husbonn verkade också väldans nöjd.
Tack Mattias och Mia!

Husbonn å Pigan (BC)
Mr&Mrs M skrev på 2019-05-12 at 17:21:
Då var ännu en supertrevlig lördag på LS över :).
Som vanligt var det en riktigt härlig stämning med trevligt folk på bästa B&B innan kvällen börjar. Som vanligt så bjuder Mattias o Mia på bra service och engagemang på klubben. Kvällen på klubben blev också väldigt skön och mysig med härliga vänner från grannlandet :).

Ett extra stort tack för musikunderhållningen som bjöds på söndagen innan hemfärd av två riktigt duktiga musiker. Vi kunde nog blivit kvar ett bra tag och lyssnat om vi inte hade behövt checkat ut för hemfärd :).

Mvh Mr&Mrs M
Oralparet69 skrev på 2019-05-12 at 16:13:
Vi kommer på lördag! 🙂 Ska bli mysigt! 🙂 vilka fler kommer?
Par73&76 från Lidköping skrev på 2019-05-07 at 21:30:
Hej!

Vi undrar vilka som kommer den 18/5?
Vi ser fram emot en härlig kväll/natt och kanske morgon med likasinnade 😉
y_par skrev på 2019-05-07 at 20:41:
Nedräkningen är i full gång 🙂
Vi längtar till helgen och ännu ett besök på klubben och b&b!
Hoppas på en minst lika trevlig helg som sist!!!
Mr&Mrs M från Norrkoping skrev på 2019-05-01 at 01:16:
Tack för ännu en supertrevlig helg på LS 🙂

Härlig stämning på bästa B&B innan man går till klubben! Tack alla ni som bodde där och ett speciellt tack till våra vänner som vi har lärt känna där 🙂 . Tusen tack till Mattias o Mia för allt jobb o engagemang som ni lägger ner för att få allt att fungera!

Tyvärr så måste jag hålla med Sweetcakes om hur en del förhåller sig till reglerna på klubben, ett nej är alltid ett nej . Sorgligt när man ska behöva säga till en person innan kvällen och det ändå inte kan efterlevas vilket vi upplevde :(.

Nu ses vi den 11/5 på bästa B/B

Pok Mr&Mrs M
Mattias skrev på 2019-04-30 at 10:11:
Härlig lördag kan det bli bättre!? Det fanns Norska skolflickor, piloter, fotbollshuliganer, sex, polka drinkar, öl, äppel paj, billys, kan säga att det fanns allt som behövs för en lyckad kväll .
Söndagen var lika härlig, tyvärr var jag jäkligt trött och sliten pga en Norska och en lång natt med prat o skratt på B&B . Tack M&M och tack alla nya bekanta.
Ni som vill, kan och minns mig så skriv på BC: Groov , KiK: Groov1976
Med vänlig hälsning, M
HerrGladoSkön på Bc från Nyköping skrev på 2019-04-28 at 18:59:
Tack för en otroligt trevlig och skön helg, synd att tiden bara springer iväg när man har kul. Och vilket skönt gäng som gästade B&B. Jag hoppas att vi ses igen !!

Blev inte mycket till fiske men många vikar besöktes 😉

Sist men inte minst tack Mia och Mattias för allt som ni gör för oss besökare Ni är grymma.

//C
Oralparet69 skrev på 2019-04-28 at 12:47:
Vi tackar för en go lördagskväll och natt! ☺️ Gött mys och finfin service! ❤️
Sweetcakes från Karlskoga skrev på 2019-04-28 at 11:08:
Ett spontanbesök blev en skön lördag! 😍

Men slutar aldrig förvånas, över män som besöker klubben, som tror att det bara är att ta för sig!

Ett Nej är ett Nej!

Det verkar som en del män tror att det är fritt fram bara för att det är en klubb man träffas för att ha sex.

Fel!!

Om man inte kan ta ett nej på en klubb, utan fortsätter, hur är man ute i livet då?

Respekt, hänsyn, sunt förnuft!

Det finns regler som ska följas och när man inte följer dem, tas det vidare till värdarna för klubben.

Stor risk för uteslutande finns och man får inte komma tillbaka!

Som tur, är det en liten del av män som har denna "förmåga" att inte förstå, men lika trist för det!

Skärpning!
Salakille från sala skrev på 2019-04-27 at 10:32:
Finns det någon som ska till klubben idag?
jag reser från västerås och vill ha sällskap om någon är intresserad
Värmlands man från Säffle skrev på 2019-04-23 at 20:50:
Hej! Vill bara tacka alla gäster och ägare för en trevlig söndag på loveshack och mitt första besök där men absolut inte mitt sista. Speciellt tack Miranda som visade mig runt och presenterade mig för övriga gäster så att jag kände mig som en i gänget 😀
Peter och Kerstin (järfällaparet) från Järfälla skrev på 2019-04-23 at 19:11:
Hej alla glada, härliga och pilska:) på lördag kommer vi och vi bor som alltid på B&B. Vore kul att veta vilka som kommer, skriv här eller till oss på BC.

Pussar var och hur ni vill
Peter och Kerstin
Oralparet69 skrev på 2019-04-23 at 17:23:
På lördag dyker vi upp igen och ser fram emot det! 😀 Fler som kommer? Skicka gärna ett pm på BC eller LK. Samma nick. Kram!
LOVESHACKMIA skrev på 2019-04-23 at 11:55:
Hej alla LS gäster. Vilken påskhelg det har varit ! Många trevliga gäster och bra stämning på såväl klubb som B&B.

Tyvärr så finns det saker som lägger lite sordin på glädjen. I helgen var det väldigt högt tryck på vårat fina B&B. Det var många gäster som fick nej på sin önskan att övernatta. Ändå stod vi med tomma rum på såväl Fredag som Lördag.
Hur gick det till undrar man kanske.

Ett par rum stod tomma då gästerna valde att inte dyka upp och inte heller meddela detta. Inte OK.

Sen var det gäster som hörde av sig precis som man ska göra så det är inte så mycket att orda om detta.

MEN allt detta leder till att vi måste skärpa upp avboknings förfarandet och regler kring detta. Vi hoppades att allt skulle kunna fungera med de enkla regler vi haft. Vi vill att så många som möjligt ska kunna uppleva LS B&B.

Vi kommer sätta oss och gnugga geniknölarna och komma på något som är bra för alla parter. Så förändringar kommer dyka upp när vi har ett bra upplägg.

Sen var det någon som "råkade" få med sig en entré matta från B&B hur det gick till vet vi inte riktigt ??
Admin Reply by: LOVESHACKMIA
Uppdatering ang entrémattan.
Läste i lokalblaskan idag att ett annat hotell i Degerfors haft inbrott i påskhelgen och då bestulits på bl a en entrématta 🙂