FETA BEATS !

Välkommen till Sveriges närmsta sexklubb

287 km från Oslo
249 km från Göteborg
72 km från Karlstad
56 km från Örebro
235 km från Mora
253 km från Stockholm

Hejsan, och varmt välkommen till LOVESHACK !

LOVESHACK rivstartar 2019 med en helt ny hemsida som är sprängfylld med en massa spännande godis för alla par, tjejer och killar i universum som älskar att träffas för sköna möten på flera i en trygg och fräsch miljö i stället för att sitta hemma, eller besöka andra klubbar som kräver en dyr entré samt ett medlemskap.

Som vanligt spänner LOVESHACK musklerna och presenterar flera spännande nyheter 2019 som är helt unika. Mer information om dessa finns givetvis här på hemsidan så ta lite tid att gå igenom allt trevligt som LOVESHACK erbjuder och presenterar för alla som vill träffas för härliga stunder 2019.

Sen måste det även nämnas att LOVESHACK inte bara är Mellansveriges bästa och trevligaste sexklubb, det är även Sveriges närmsta sexklubb räknat i alla väderstreck !

Om Loveshack

Den 5:e November 2016 så hade LOVESHACK premiär och sen dess har målet hela tiden varit att erbjuda Sveriges absolut enklaste och mest prisvärda oas för alla par, tjejer och killar som vill träffas för spännande och sköna möten på flera i en perfekt miljö.

Läs mer...


Allt började långt bak i förhistorisk tid då ett par tröttnade på att åka kors och tvärs i detta avlånga land för att besöka klubbar som krävde en dyr medlemsavgift samt en hög entré. Kostnaden för resa tur och retur med en inledande middag på stan och sen kostnaden för ett medlemskap och en entré plus lite inköp av dryck under kvällen samt övernattning på hotell slutade på över 2.500:- sek. ! ! ! – Shit, det vart nästan priset för en resa till Gran Canaria.

Något måste göras. Säkert fanns det fler par och även singlar i Mellansverige som gärna vill slippa långa och dyra resor samt höga entrékostnader och till det sen ett trist utbud av dryck i baren till överpris.

Målet blev att skapa en oas för alla som älskar att träffas för sexuella möten utan att behöva betala en dyr medlemsavgift eller en hög entré. Fokus var även trevliga middagar med god mat och till detta ett rejält utbud av underbar dryck till bra pris i stället för lådvin och tysköl.

Men innan allt detta kunde förverkligas fullt ut så behövdes en lämplig lokal och efter en hel del letande så hittades den fastighet som LOVESHACK hyr idag. Med en stöttande fastighetsägare som tycker att kulturen i Degerfors måste utvecklas så påbörjades resan med att skapa Sveriges BÄSTA sexklubb. En resa som fortfarande pågår och där nya krav hela tiden ställs för att bli lite bättre i både service, utbud och upplevelser.

Som klubb utmanar LOVESHACK hela tiden med att skapa nyheter som är helt unika för denna underbara värld av spännande möten. Det kanske tydligaste beviset på att LOVESHACK ständigt spänner musklerna var när klubben firade 2 års jubileum 2018 och då bjöd på gratis födelsedagskalas för hela 90 st. personer. Aldrig tidigare har en sexklubb i Sverige bjudit så många gäster på så mycket helt gratis !

Innan 2018 avslutades så presenterade LOVESHACK även swing världens absolut största nyhet, ÄLGSKOG – Sveriges första swing öl ! LOVESHACK är mycket stolta att kunna erbjuda en helt egen starköl i baren tillsammans med Sveriges absolut bästa och bredaste dryckesutbud. Ingen sexklubb i detta land har ett så stort utbud av dryck som LOVESHACK !

2019 så fortsätter LOVESHACK sin resa med att presentera en massa spännande nyheter som ingen annan klubb i Sverige erbjuder. Lita på att LOVESHACK alltid kommer att vara sexklubben som är lite enklare och mycket trevligare samt givetvis även billigare än alla andra klubbar i detta avlånga land.

Varmt välkommen att anmäla Er här på hemsidan till alla härliga kvällar 2019.

/ Mia och Mattias

Att besöka Loveshack

LOVESHACK är Sveriges absolut enklaste och mest prisvärda oas för alla par, tjejer och killar som älskar att träffas för sexuella lekar i en trygg och fräsch miljö i stället för att lägga massa tid och energi på att nätragga eller besöka andra klubbar som kräver ett dyrt medlemskap samt har en dyr entré.

Som tjej...


LOVESHACK kan man som tjej både enkelt, anonymt och kravlöst leka samt njuta tillsammans med par, tjejer och killar i en skön och avslappnad miljö i stället för att stå ut med raggande killar på krogen som har svårt att respektera den moderna kvinnans NEJ.

LOVESHACK är således ett tryggt och trevligt alternativ i stället för att bjuda hem okända män eller åka på en osäker sexträff.

Som par...


Många par som besöker LOVESHACK berättar om oändliga kaffeträffar och middagar som sen slutat i en hemresa utan sexuell utlevnad. Att besöka LOVESHACK som par är därför ett perfekt alternativ i stället för att lägga en massa tid och energi på att nätragga och sen åka på möten som aldrig leder till något.

LOVESHACK är Sveriges enklaste och mest prisvärda sexklubb att besöka om man önskar en fräsch och trygg miljö för lek med andra par eller singlar i stället för trista helger hemma.

För par som enbart är sugna på att vilja njuta tillsammans med andra par så presenterar LOVESHACK en gång i månaden den alltid lika uppskattade LOVESHACK NIGHT som är en afton för endast par och tjejer som vill leka utan singelkillar.

Dessa kvällar inleds alltid med klassisk välkomstdrink samt mingel där nya och tidigare gäster får möjlighet att bli små sugna på varandra innan köket bjuder alla gäster till bords för en sittande middag som bordsserveras. Under middagen blir det oftast mycket bra stämning och gemenskap som gör att det blir mycket enklare att sen mötas i kvällens heta lekar.

Önskar man som par i stället njuta med en eller flera singelkillar så presenteras flera spännande mixkvällar där man givetvis även kan njuta med andra par.

Så, i stället för att sitta hemma en helg så är ett säkert tips att besöka LOVESHACK och önskar man krydda besöket extra mycket så rekommenderas övernattning på LOVESHACK BED & BREAKFAST som är helt unikt i Sverige. Läs mer om denna underbara möjlighet att både umgås samt njuta med både par och singlar längre ner på denna hemsida.

Som kille...


Många killar lägger onödigt mycket tid och energi på att nätragga via webben eller olika appar på mobilen i stället för att besöka LOVESHACK som är Sveriges absolut enklaste och mest prisvärda sexklubb.

Allt som krävs är en anmälan här på hemsidan och sen hoppas på en inbjudan via sms.

LOVESHACK är ett självklart val av oas att besöka i stället för trista helger hemma eller dyra drinkar på krogen. Så, tveka inte att kolla kalendern omgående för den kväll som passar att anmäla sig till redan NU !

Nyhetsmail

Missa inte allt spännande som sker på Mellansveriges absolut skönaste oas. Ett tips är att anmäla sig till LOVESHACK´S nyhetsmail som kontinuerligt skickas ut med information om kommande kvällar, men även med små erbjudanden som inte alltid presenteras på hemsidan.

Nyhetsmail

KILLE

Nyhetsmail

PAR

Nyhetsmail

TJEJ

Supernews 2019

LOVESHACK rivstartar 2019 med en hel drös spännande och härliga nyheter för alla par, tjejer och killar som älskar att besöka en sexklubb för kravlösa och sköna möten tillsammans i en trygg och fräsch miljö.
Nedan finns ett snabbt urval av vad LOVESHACK presenterar 2019.

Pay what you want

News 2019

Pay what you want

Gästgaranti

News 2019

Gästgaranti

Girls wanna have fun

News 2019

Girls wanna have fun

Lysande armband

News 2019

Lysande armband

Klubbkvällar

LOVESHACK är sexklubben som hela tiden utvecklar sina klubbkvällar och till 2019 så presenterar LOVESHACK både tidigare favoriter samt nya spännande klubbkvällar för alla par, tjejer och singlar som vill träffas för härliga stunder tillsammans i en prefekt miljö. Nedan kan man som gäst få mer information om vintern och vårens heta kvällar på LOVESHACK.

Fredags Mix

klubbkvällar

Fredags Mix

Lust

klubbkvällar

Lust

Loveshack Nights

klubbkvällar

Loveshack Nights

Lazy Sunday

klubbkvällar

Lazy Sunday

Anmälan & Kalender

För att kunna besöka LOVSHACK så måste alla gäster anmäla sig och sen få en inbjudan via sms. Anmälan är obligatorisk då LOVESHACK har ett serveringstillstånd som enbart gäller för slutna sällskap. Enligt lag måste alla gäster till dessa tillställningar vara föranmälda och inbjudna.

Anmälan görs genom att välja det datum som passar Er i kalendern nedan. Klicka på detta datum och Ni får upp all information om denna afton. Längre ner finns sen anmälningsformulären för den aktuella kvällen.

Med pilarna ovanför kalendern kan Ni byta månad och se kvällar längre fram i tiden.

Varmt välkommen med Er anmälan till LOVESHACK !

Laddar… Laddar…

Bed & Breakfast

LOVESHACK´S eget BED & BREAKFAST är en fullständig succé.

Våren 2017 hade LOVESHACK´S eget BED & BREAKFAST premiär och då enbart med 4 st . helt nyrenoverade rum. 2019 kan LOVESHACK presentera ett BED & BREAKFAST med totalt 11 st. rum som är helt nyrenoverade samt ett gemensamt kök och en salong plus 3 st. toaletter, 2st. duschutrymmen och en riktigt het bastu.

LOVESHACK BED & BREAKFAST är ENDAST för gäster till LOVESHACK vilket skapar en väldigt skön gemenskap och stämning. Både för och efterfesterna på BED & BREAKFAST är vida omtalade även om ordspråket är att ”Allt som händer i Degerfors, Stannar i Degerfors”.

Tveka därför inte att unna Er en skön övernattning vid nästa besök på LOVESHACK, och som bonus 2019 får alla lördagsgäster fri entré till söndagsklubben LAZY SUNDAY som även omfattar Sveriges skönaste brunch : )

BED & BREAKFAST FAKTA


Adress: Kanadagaten 4, Degerfors
Antal rum: 11 st.
Max antal gäster: 22 st.
Toalett: 3 st.
Duschutrymme: 2 st.
Bastu: 1 st.
Kök: 1 st. gemensamt kök
Salong: 1 st.
Frukost: Frukost ingår i priset
Avstånd till klubben: Ca: 500 m
Internet / Wifi: Nej, tyvärr inte i denna stund
Ingår sängkläder: Ja
Ingår duschhandduk: Ja
Incheckning: Mellan kl: 16.00 – 19.00 ankomstdagen
Utcheckning: Till senast kl: 12.00 lördagar och 13.00 söndagar
Betalning: Enbart kontant betalning för närvarande
Parkering: Gratis parkering intill fastigheten. Finns även plats för husbil, husbuss och husvagn.

RUM & PRISER


INFORMATION OCH PRISER PÅ ALLA RUMMEN PRESENTERAS INOM KORT.

REGLER


Att övernatta på LOVESHACK BED & BREAKFAST är både enkelt och prisvärt. Men som vanligt finns det vissa förhållningsregler att följa vid övernattning. Dessa är både enkla och självklara !

  • Var en god gäst genom att hälsa på övriga ”Breakfast gäster”.
  • Se till att sova gott och njuta av Ert besök.
  • En bra gäst diskar och städar efter sig i köket.
  • En utmärkt gäst slänger skräp på angiven plats.
  • Den perfekta gästen tar ansvar för ev. skador som han / hon vållar i rum, kök, dusch, toalett eller på lösöre som finns i verksamheten.
  • OBS! Medhavd gäst på rummet för övernattning får EJ förekomma utan kontakt och eventuellt godkännande med LOVESHACK innan.

FRÅGOR OCH SVAR


Fråga: Hur många rum är det och storlek ?
Svar: Totalt är det 4 st. dubbelrum, samt att ett av rummen har en bäddsoffa som gör att det går att sova 3 st. i detta rum.

Fråga: Hur betalar man sin bokning / besök ?
Svar: Betalning sker enbart kontant i dagsläget och görs i samband med att man anländer och checkar in samt får sin rumsnyckel.

Fråga: När kan man checka in ?
Svar: Incheckning görs med fördel mellan kl: 16.00 och fram till kl: 19.00 ankomstdagen. Rumsnyckel hämtas på klubben där även betalning sker.

Fråga: Hur långt är det till klubben från B&B ?
Svar: Avståndet är mellan klubben och B&B är drygt 500 meter.

Fråga: Finns det sängkläder ?
Svar: Ja, givetvis är det bäddade sängar.

Fråga: Ingår frukost ?
Svar: I priset ingår en varierad frukost.

Fråga: Kan man parkera sin husbil / husvagn intill fastigheten och få el till den ?
Svar: Det går utmärkt att parkera både husvagn och husbil inte till fastigheten och sen få el anslutet.

Fråga: Finns det WIFI ?
Svar: Tyvärr inte idag, det är pågående arbete att kunna erbjuda.

Fråga: Är husdjur välkomna ?
Svar: Nej tyvärr, på grund av allergirisken så är inte husdjur välkomna.

Fråga: Hur fungerar utcheckningen ?
Svar: Information om detta lämnas i samband med att man checkar in.

KARTANyheter

LOVESHACK presenterar i snitt fler nyheter än någon annan klubb i landet och för att enkelt och snabbt nå ut med heta nyheter samt spännande information så har LOVESHACK valt att presentera dessa på FACEBOOK i stället för här på hemsidan.

Detta beslut har tagits då det kan vara känsligt för många att besöka hemsidan i hemmet eller via sin arbetsdator. FACEBOOK är en neutral plattform som nästan alla använder idag och är således ett enkelt och smidigt sätt att ta del av allt kul som LOVESHACK presenterar.

KLICKA PÅ BANNERN / BILDEN NEDAN FÖR ATT KOMMA TILL LOVESHACK PÅ FACEBOOK

Barmeny

15 olika starköl
7 olika vin
8 olika cider
5 olika ramlösa
3 olika läsk
6 alkofria öl & cider

LOVESHACK har Sveriges absolut bredaste och godaste utbud av dryck i sin bar. Här finns något för alla smaker och endast kvalitets märken och även dryck som inte går att köpa i varken butik eller på systembolaget.

Nya drycker och spännande smaker presenteras ständigt och tavlan med goda drinkar uppdateras ständigt med både klassiker och heta nyheter. Här på hemsidan presenteras en del av de drycker som finns i det fasta sortimentet.

Öl

barmeny

Öl

Vin & Cider

barmeny

Vin & Cider

Drinkar

barmeny

Drinkar

Alkoholfritt

barmeny

Alkoholfritt

Älgskog – Sveriges första swing öl

Efter väldigt mycket arbete under 2018 så kunde LOVESHACK som första swingklubb i Sveriges historia stolt presentera en helt egen starköl, ÄLGSKOG – SVERIGES FÖRSTA SWING ÖL.

Läs mer...


LOVESHACK arbetar ständigt med att kunna presentera samt erbjuda helt unika nyheter för alla som älskar att träffas för underbara möten på flera i en perfekt miljö.

Arbetet med ÄLGSKOG föddes efter en rekord het sommarnatt 2018 när alla gäster var totalt utmattade av både värmeslag och törst. I takt med att sommarklubben denna sommar slog nya rekord i både temperatur som i antal gäster så inleddes arbetet med att utveckla en helt egen starköl som skulle passa lika bra som sällskapsdryck som till det svenska och asiatiska köket.

Tillsammans med GAMMELBACKA BRYGGERI inleddes arbetet med att skapa svensk historia genom att lansera Sveriges absolut första swing öl, och till slutet av 2018 så kunde LOVESHACK stolt presentera ÄLGSKOG.

Så, tveka inte att beställa en ÄLGSKOG vid nästa stop i LOVESHACK baren under 2019.

PRODUKTINFORMATION
NAMN: ÄLGSKOG – SVERIGES FÖRSTA SWING ÖL
PREMIÄR: Tisdag 25:e December 2018
PRIS: Introduktionspris 40:- sek (ord. 49:-)
VOLYMPROCENT ALKOHOL: 4,5%
FÖRPACKNING: 33 cl. glasflaska
INGRIDIENSER: Vatten, kornmalt, humle (starköl)
URSPRUNG: Karlskoga Sverige Världen
BESKRIVNING: ÄLGSKOG är en ljus pilsner med en balanserad sötma och beska som har en klar maltsmak vilket gör den till en otroligt lättdrucken starköl.
PASSAR TILL: Perfekt som sällskapsdryck men även till svenska husmansrätter och asiatisk mat med en tydlig hetta.

Sist vill både Mia och Mattias tacka Tony GAMMELBACKA BRYGGERI för all hans kunskap och expertis samt även glädje i att vilja vara med i att utveckla samt producera SVERIGES FÖRSTA SWING ÖL !

Kontakt

Välkommen att kontakta LOVESHACK om Ni har frågor eller funderingar kring ett besök, kommande arrangemang eller verksamheten i stort. I och med lanseringen av nya hemsidan 2019 så har LOVESHACK valt att minska ner på tidigare kontakt möjligheter som kontaktformulär på hemsidan men även KIK och Chatt Supporten som den tidigare hemsidan hade.

För kontakt med LOVESHACK rekommenderas främst de mobilnummer som anges nedan samt sms. Det går även bra att skicka mail men räkna med att återkopplingen där inte blir lika snabb som om man ringer eller skickar sms. Notera dock att svar på mobilen inte alltid kan garanteras.

Mia

Anmälningar + Bed & Breakfast
Tel: 0793-101306

Mattias

Hemsida + övriga frågor
Tel: 0793-101305
fest@loveshack.nu
Herrgårdsgatan 2 693 31 Degerfors
287 km från Oslo
249 km från Göteborg
72 km från Karlstad
56 km från Örebro
235 km från Mora
253 km från Stockholm

Gästbook

Välkommen till LOVESHACK GÄSTBOK som är fylld med glada och trevliga inlägg från gäster som besökt oasen i metropolen Degerfors. Tveka inte att lämna ett eget inlägg efter ett besök eller inför ett kommande besök. Tänk på att hålla god ton i inläggen så slipper de sållas bort.

Skriv ett nytt inlägg i gästboken

 
 
 
 
 
 
 
Fält markerade med * är obligatoriska. Din e-postadress kommer inte att publiceras.
Av säkerhetsskäl sparas IP-adressen. LOVESHACK förbehåller sig rätten att redigera, ta bort eller att inte publicera poster som kan anses olämpliga.
1262 entries.
Wildstars skrev på 2019-02-16 at 16:33:
Dags för ett besök ikväll. Länge sedan sist . Ska bli så mysigt att åter styra kosan mot metropolen .
Jonte22 skrev på 2019-02-15 at 19:39:
Hej Annica från Karlskoga!
Jag ska dit, om du nu finner mig intressant 🙂
Hör gärna av dig på bc om du har lust.
Annica från Karlskoga skrev på 2019-02-15 at 16:02:
Hej på er alla härliga människor 😍
Jag har ev tänkt mej ett LS besök i morgon, lördag.
Tänkte bara kolla läget lite innan jag bestämmer mej till 100%
Så... Är det några sköna personer som tänkt sej dit?
( och som ev finner mig intressant 😉)
Båda härliga män och kvinnor gillas 😘
LOVESHACKMIA från Karlskoga skrev på 2019-02-15 at 15:53:
Hej alla . Ni som vill besöka Loveshack och LS B&B till Lördag 16/2. Avbokning idag pga sjukdom nu finns två dubbelrum ledigt.
AC 86 från Örebro skrev på 2019-02-15 at 12:51:
Tja!
Nästa lördag den 23.2 kör jag från Örebro till LS.. Fler som vill följa med?
AC 86 på bc 🙂
Paret Nikka skrev på 2019-02-14 at 19:50:
På lördag den 16/2 så är det premiär för oss på loveshack.
Med övernattning på B&B
Några mer härliga par som ska dit. Hör gärna er till Nikka på BC

Kram
M och V
Fun&pleasure från Sundsvall skrev på 2019-02-14 at 00:05:
På lördag 16/2 dyker vi upp, det var länge sen nu men likt björnarna tinar vi fram från vårt ide 🙂
Med förhoppning om en trevlig kväll.
Oralparet69 skrev på 2019-02-13 at 18:22:
Nu har vi bokat B&B och klubbesök på parkvällen 9 mars! Har inte varit på plats sen i somras då det ska bli riktigt kul! 😀❤️Har med vänner också på deras första besök.. Är det fler som bokat? (finns på BC och LK under samma namn).
Lasse från Örebro skrev på 2019-02-13 at 17:38:
Lååånngggg framförhållning!
Ser fram mot Påsken på härliga Loveschack samt B&B.
Kommer med sällskap av härligt kvinna, samt även i sällskap av ett par långväga gäster.
Datum ej ute än, men lever på hoppet att Mia & Mattias fixar nått trevligt.
Bor självklart på B&B. Väl mött.
Vattenmannen75 skrev på 2019-02-13 at 12:18:
Sakta närmar det sig helg. Tittar in på lördagen den 16e. Hoppas man träffar några bekanta och att man även gör några trevliga nya bekantskaper.
Ses på Lördag.

vattenmannen75 på bc
Crash (bc-nick) från Örebro skrev på 2019-02-13 at 00:28:
Äntligen dags för ett besök på lördag 16:e. Hoppas på att se gamla och nya ansikten 🙂
//
Linda skrev på 2019-02-12 at 18:39:
Hejsan alla glada par, tjejer och killar. Här är en galen tjej på 30 år som nu på lördag besöker LS för en massa härlig sex med framförallt killar i åldern 20 till 45. Även par i dom åldrarna. Tjejer är alltid välkomna *blink*

Hoppas vi ses och njuter tillsammans på lördag : )
Uffe&biggan ( mustang på bc ) skrev på 2019-02-11 at 17:29:
Nu har vi bokat oss till lördag 2/3 och vi bor på bästa B&B Kram U&B
Peter och Kerstin (Järfällaparet) från järfälla skrev på 2019-02-10 at 15:40:
Nu har vi bokat in oss lördagen den 2 mars, självklart bor vi på B&B.

Pussar var och hur ni vill
Peter och Kerstin
vattenmannen75 från Laxå skrev på 2019-02-08 at 21:40:
Blir besök på lördag. Hoppas på bra med folk.
Ses där! 🙂
Ingetnamn_019 från Kumla skrev på 2019-02-06 at 17:28:
Vi funderar på att komma på lördag 😀 samma nick på bc
lookingforfunto från Ludvika skrev på 2019-02-04 at 15:57:
Vilka ska dit på fredag, vi tänkte åka ner. Samma på BC.
Mr&Mrs M skrev på 2019-02-03 at 21:24:
Vi vill tacka Mattias o Mia för en väldigt fin o trevlig klubb. Ett fint B&B där vi träffade många trevliga människor och en trevlig middagssittning med god mat o mingel på klubben där vi kunde bekanta oss med andra. Vårat första besök här gav ett riktigt bra intryck. Vill även passa på att tacka paret med sin väninna (inga namn men ni vet vilka vi menar) som tog med oss på slutet av kvällen och gjorde vårat besök oförglömligt. Hoppas att vi möts någon mer gång :). Vi kommer definitivt att besöka er igen.
Många kramar från Mr&Mrs M
Henril från Karlstad skrev på 2019-02-03 at 11:32:
Hej!
Helt ny singelkille 40 år. Ser fram emot ett besök fram på..
Jonte22 från Örebro skrev på 2019-02-02 at 14:17:
Jag funderar på att anmäla mig och sen hoppas på en inbjudan den 16 feb. Vilka fler ska dit då? 🙂
Hör gärna av er på bc om ni vill, heter jonte22 där.
Blir i så fall min premiär på LS 🙂
Annica från Karlskoga skrev på 2019-02-02 at 01:05:
Hallå där!
Finns det några sköna par som tänkt sej besöka Ls nu på lördag?
Sex Mys skrev på 2019-01-31 at 21:12:
På Lördag så kommer vi!
Vi hoppas på en massa varma och sexiga par i alla hörn av klubben 😉

Kram Sex Mys
vattenmannen75 från Laxå skrev på 2019-01-31 at 20:39:
Hej på er alla!

Tänkte prova något som det var ett tag sen jag gjorde. Gå på en parkväll 🙂
Kommer tillsammans som par med en gammal vän nu på lördag den 2 feb.
Ska bli intressant och jag hoppas det blir en riktigt bra kväll med många härliga människor.
Arne och Linda skrev på 2019-01-31 at 17:41:
Hej. Hoppas det blir många den 2 febr.
Vi ser verkligen fram emot denna kväll och natt.
Ensam är stark skrev på 2019-01-30 at 18:33:
Hej alla fina!
vilka fler än jag ska till B&B & klubb den 16 feb? 😍
P och P från Ganska nära skrev på 2019-01-27 at 16:43:
Tack Mattias o Mia för en riktigt bra kväll! Kan man hamna på en bättre fest😜
Arne och Linda skrev på 2019-01-26 at 01:06:
Hoppas det kommer många den 2 febr. Då ska vi dit.
Sweetcakes från Karlskoga skrev på 2019-01-25 at 19:32:
Måste ju sätta pränt i nya gästboken! 🙂
I morgon blir det första besöket för i år.

Vi har hängt med sen start.. Typ 🙂 och sett och upplevt många trevliga saker, möten, situationer och andra gäster.

Långt in på det första året, besökte vi klubben varje helg! Alltid trevliga möten 🙂

Idag lite mer sällan av olika anledningar, men alltid trevligt att se så många nya ansikten varje gång vi träder innanför dörrarna idag.

Säg gärna Hej i morgon när Du/Ni ser oss 🙂
Vem vet... Vi kanske får en galet trevlig kväll tillsammans! 😉
Överraskande skrev på 2019-01-24 at 22:15:
Hoppas det kommer många singel män den 25
Arne skrev på 2019-01-21 at 00:42:
Tack Mia och Mattias för en skön söndag. Vi är mycket nöjda och återkommer igen.
Kerstin och Peter "Järfällaparet" från Järfälla skrev på 2019-01-20 at 19:06:
AHHHHHHH Äntligen nytt år.
Vi är inbokade den 26 på det bästa B&B vi känner till. Hoppas det kommer massa härliga mäniskor tillklubben.

Pussar var och hur ni vill
Kerstin och Peter
miranda111 från Karlstad/ Filipstad skrev på 2019-01-15 at 16:30:
Hej alla goa swingare nu på det nya året 2019 🙂

Jag ser framemot att träffa många gamla bekanta, men även nya ansikten detta året, jag/vi har haft ett helt otroligt fucking amazing år 2018 på LS och även på B&B!!

Jag vill tacka framför allt Mia & Mattias för de två gångna åren på Loveshack, men även på festerna innan i Karlskoga (där allt började) för allt jobb ni två lägger ner på klubben och allt annat runt omkring! 😀

Jag var en mycket stolt ambassadör det första året för LS, jag hette då MiLady på BC (bytt namn eftersom folk anmäler mig o jag blivit av med min sida flera ggr).

Naturligtvis hjälper jag gärna till framöver om hjälp önskas av värdparet <3

Kram Marie
Lasse. från Örebro skrev på 2019-01-15 at 16:08:
Vill bara gratulera till nya hemsidan.//Lasse
Busmus6 skrev på 2019-01-01 at 17:25:
Tack Mia och Mattias för ett minst sagt härlig Pre New Year Party !!
Och Tack alla ni andra som var där och förgyllde vår kväll ;))).
Gott Nytt År !!!
Amorinerna skrev på 2019-01-01 at 10:37:
Tack Mia o Mattias och alla eventgäster för en mkt trevlig Nyårsfest. Vi hoppas alla kom hem lyckligt och väl och kunde ta emot 2019 kvällen efter. Ha de' till vi ses !
L&M
Lelle skrev på 2018-12-31 at 11:32:
Vilken häftig sista wildshack!
Ni är alla underbara.
Tack till Mia och Mattias för alla fina arrangemang.
Lelle
Jonas från Uppsala skrev på 2018-12-31 at 11:08:
Tack för ett underbart år!
Jag är glad att LS etablerat sig och när man träffar människor inom vår lilla värld så är det tydligt att den lilla klubben i lilla Degerfors givit ett stort avtryck!

Hoppas vi ses någon svettig kväll framöver!

Jonas
(Fronnaren på BC)
Sexhungriga skrev på 2018-12-26 at 16:49:
Tack för en trevlig juldags fest, stort tack till alla som förgyllde våran kväll 🙂
Nu är det bara börja ladda för Lördagen och hoppas det kommer många trevliga och härliga par/ singlar😋, vi kommer bo på B&B.
Hör gärna av, finns under samma nick på bc.

Stort tack till Mattias och Mia.
MissMe65 från Karlstad skrev på 2018-12-26 at 15:12:
Tack alla för en trevlig juldagskväll och Mattias o Mia ni får tummen upp för den nya ölen Älgskog den var god.
Önskar er alla en njutningsfull fortsättning på julhelgen.
Ses igen på nyårsfesten.

Kramar
Järfällaparet från järfälla skrev på 2018-12-24 at 17:50:
Vi önskar alla ni härliga en GodJul